Головна Регіони Вистава для дітей “Веселі канікули свинки Пепи”

Вистава для дітей “Веселі канікули свинки Пепи”

25 грудня в залі ПК “Березіль” відбудеться ексклюзивне дитяче шоу “Веселі канікули свинки Пепи” !

З яскравими і веселими випусками серіалів «Свинка Пепа», “Маша та Ведмідь”, “Баранчик Шон”, “Лунтіки”, “Спайдермен” починають і закінчують свій день багато малюків. Що, і вам це знайомо? Ну, тоді обов’язково приходьте разом або приводьте своє чадо на це чудове дійство. Шоу “Веселі канікули свинки Пепи” – єдине в своєму роді на теренах України де зустрінуться чи не усі улюблені мультяшні герої маленьких Тернополян .

У захоплюючому спектаклі беруть участь величезні ростові ляльки. Але найважливішими учасниками, без яких неможливо ні одне інтерактивне шоу, стануть маленькі глядачі. Разом з життєрадісною свинкою, Машою, Мішою, Лунтиком та іншими героями дітлахи побувають на дні народження Пепи.

Дітвору чекають веселі та захоплюючі пригоди, ігри, море позитиву та незабутні емоції.

Шоу “Веселі канікулисвинки Пепи”  допоможе дітлахам дізнатися, як важливо любити і цінувати своїх рідних, допомагати один одному, поважати старших. І в ігровій формі всі ці премудрості будуть малюкам більш зрозумілі.

Вистава триває 60 хвилин, без перерви. Діти до 6-х років проходять в зал без квитка, за умови наявності квитка в дорослого.

1479949152-rizne-pepa-a6-jpg