Головна Регіони Бібілотеку військових поповнять книги з полиць тернополян

Бібілотеку військових поповнять книги з полиць тернополян

21 квітня у Тернопільській обласній універсальній науковій бібліотеці проходитиме щорічна акція «Книги у пошуку читача», приурочена до Всесвітнього дня  книги й авторського права. Її мета — привернути увагу до книги й читання, залучити до бібліотеки нових користувачів. Цьогоріч акція проходитиме під гаслом «BooКрай».

Під час свята всі охочі зможуть переглянути книжкові виставки та взяти участь у заходах, долучитися до збору книжок для бібліотеки 44-ї окремої артилерійської бригади м. Тернополя в рамках Всеукраїнської акції «Бібліотека українського воїна», ініційованої Міністерством культури України.

Книжкові новинки представлятимуть тернопільські видавництва  «Джура», «Навчальна книга — Богдан», «Підручники і посібники», «Астон».

Тернополяни зможуть долучитися до збору книжок для бібліотек військових частин Збройних сил України та україномовних видань для дітей і молоді Сходу України, узявши участь у Всеукраїнській акції «Бібліотека українського воїна», ініційованої Міністерством культури України.

Усі охочі зможуть зробити свій внесок у збагачення фонду головної книгозбірні краю, узявши участь в акції «Подаруй бібліотеці книгу».

Під час акції «Книги у пошуку читача» проводитимуться екскурсії бібліотекою, презентація веб-ресурсів книгозбірні тощо.