Головна Регіони Як сhef pizzaiolo з Тернопільщини разом з Євгеном Клопотеном на сто років...

Як сhef pizzaiolo з Тернопільщини разом з Євгеном Клопотеном на сто років тому вперед помандрував

Та ще й означив, що то – крок в майбутнє сучасної гастрономії, хоч назва столичного ресторану української кухні – «100 років тому вперед» така суперечлива. Проте наш земляк – вже доволі «розкручений» сhef pizzaiolo львівської піцерії 17.08, в неймовірному захваті від футуристичних страв, вражаючих смаків, заворожуючої атмосфери. Бо в часі званої вечері від одного з найвідоміших українських кухарів Євгена Клопотенка спробував овочеве каміння, їстівне мило, ванільну помаду, копченого сома, пише Чортків Сіті

 Фото зі сторінки Віталій Колошиця у Facebook

– Страви, які треба їсти без виделки, страви, які треба їсти руками, страви, яких взагалі не можна торкатись, а тільки куштувати аромат! Це – галузь фантастики!

Тоді ж, передостаннього дня зими – буквально тиждень назад, Віталій поділився радістю свіжого подарунку від постійних гостей та справжніх цінителів піци піцерії 17.08.

А ще не так давно він запустив новий челендж #подорожпіци: «Фотографуйте піцу на фоні різних цікавих пейзажів, на самих цікавих вершинах і в самих цікавих місцях. Ваша піца – ваша фантазія!

І виклав у Facebook фотки власної піци, що побувала на вершині Високий замок у Львові. Запропонував цікавий конкурс з розіграшем цікавих призів. Ось так.

Фото зі сторінки Віталій Колошиця у Facebook

А чи знаєте ви, чи пам`ятаєте, що за неповних два місяці (поміж 21-24 квітня) наш Віталій Колошиць знову – другий рік поспіль представлятиме Україну на чемпіонаті світу з піци в м. Парма в Італії? «Понад 1200 учасників з 47 країн світу і я буду разом з ними!». Переконаний: буде гаряче. Отож, триматимемо кулачки!

 Фото зі сторінки Віталій Колошиця у Facebook