Головна Регіони Як навчити співробітників англійської мови?

Як навчити співробітників англійської мови?

Економічні контакти із закордонними бізнес-партнерами сильно гальмує так званий мовний бар’єр. У переговорах частково допомагають послуги професійних перекладачів, але вони не скрізь. Навряд чи буде доречно постійно ходити з перекладачем, тим більше що живе спілкування з партнером у неформальній обстановці часом дає набагато більше результатів, ніж офіціоз у кімнаті для переговорів або в залі засідань. Вихід є – курси англійської мови всього персоналу компанії чи навіть тих працівників, які безпосередньо беруть участь у переговорах.

Важливість володіння англійською для співробітників фірми

Для будь-якої організації, яка веде зовнішньоекономічну діяльність, надзвичайно важливим є бездоганне знання англійської мови всіма членами колективу. І йдеться не тільки про переговори та спілкування з англомовними партнерами та клієнтами фірми. Співробітникам за обов’язком служби доводиться переглядати періодичні закордонні видання та іноземну спеціальну літературу, вивчати документацію, вести ділове листування, шукати корисну для роботи інформацію в англомовному інтернеті. Але далеко не кожен може скористатися цими можливостями через банальну відсутність знань англійської мови.

Як без проблем навчити мові персоналу?

У наш час загальної і навіть тотальної зайнятості складно знайти час для самостійного вивчення іноземної мови, навіть якщо це потреба. Не менш складно мотивувати кадри на відвідування звичайних платних тренінгів. Інша справа – корпоративні курси англійської мови, які організовує спеціалізований навчальний центр EnglishOffice. Заняття проходять за зручним для замовника розкладом, причому викладачі виїжджають безпосередньо до офісу компанії-замовника в межах Києва, Харкова, Дніпра, Львова, Одеси. В інших містах такі тренінги ведуться дистанційно онлайн. При цьому персонал залишається на своїх робочих місцях або там, де є комп’ютер, підключений до інтернету.
Навчання проводять викладачі високої кваліфікації із використанням сучасних технологій.


При цьому замовник може вибрати один із кількох різних курсів:

• загальний;
• розмовна англійська;
• бізнес-курс;
• поглиблене вивчення мови
• підгтовка до міжнародних екзаменів на рівні знання мови
• тренінги.


Закінчивши корпоративні курси англійської мови, співробітники зможуть легко читати і розуміти спеціальну літературу, розбирати документацію, вести ділове листування, брати участь у переговорах і просто спілкуватися з англомовними партнерами.
Будь-яка серйозна компанія, що дбає про свій розвиток, знайде для себе відповідний мовний тренінг і варіант організації занять. Результати не забаряться. Зросте продуктивність праці, персонал отримає додаткову мотивацію. У виграші виявляться всі!