Головна Регіони Які навчальні заклади працюватимуть в Бережанській громаді у час крантинних обмежень

Які навчальні заклади працюватимуть в Бережанській громаді у час крантинних обмежень

13 вересня Кабмін змінив постанову №1236, яка встановлює нові карантинні обмеження. Відповідно до змін, у разі введення жовтого чи помаранчевого рівня епідемічної небезпеки допускатиметься робота закладів освіти за умови наявності не менш як у 80% персоналу відповідних документів про вакцинацію. Стосовно червоної зони – всі працівники мають бути щеплені повним курсом.

“Станом на 17.09.2021 року частина закладів освіти Бережанської міської територіальної громади виконали головну умову щодо рівня вакцинації, тож у разі впровадження найближчим часом «жовтої» чи «помаранчевої» зони ці заклади освіти зможуть працювати у звичному режимі:

Жуківська ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Б. Лепкого,

Біщівський НВК “ЗНЗ І-ІІ ст.-ДНЗ”,

Жовнівська філія Потуторського НВК “ЗНЗ І-ІІІ ст.-ДНЗ”,

Надрічнянський НВК “ЗНЗ І-ІІ ст.-ДНЗ”,Урманський НВК “ЗНЗ І-ІІ ст.-ДНЗ”,Шибалинська ЗОШ І-ІІ ст.,

ЗДО ясла-садок”Росинка”ЗДО «Дзвіночок» с. Шибалин,

Центр дитячої та юнацької творчості,Інклюзивно-ресурсний центр,

Міжшкільний навчально-виробничий комбінат,

Потуторський НВК “ЗНЗ І-ІІІ ст.-ДНЗ” та Гиновицька ЗОШ І ст., де вакциновано 100% працівників здійснюватимуть освітній процес в очній формі незалежно від рівня карантинних обмежень.

У деяких закладах освіти кількість вакцинованих працівників ще не досягла 80%, проте наближається до цього показника (Бережанська ЗОШ I-III ст. №1, Бережанська ЗОШ I-III ст. №3, Ясла-садок «Сонечко», Ясла-садок «Золотий Ключик» та Бережанська дитячо-юнацька спортивна школа).Відділ освіти, молоді і спорту Бережанської МТГ дякує працівникам закладів освіти за високу свідомість, відповідальне ставлення до власного здоров’я та здоров’я дітей!” – повідомили в Відділ освіти, молоді і спорту Бережанської МТГ