Головна Регіони У Тернополі заборонили продавати кавуни і дині з вантажівок (Фото)

У Тернополі заборонили продавати кавуни і дині з вантажівок (Фото)

На виконання рішення виконавчого комітету від 05.08.2021р. №672 «Про усунення порушень» 5-6 серпня працівниками управління муніципальної інспекції спільно з інспекторами Тернопільського РУП ГУНП в Тернопільській області та Управління патрульної поліції в Тернопільській області ДПП, а також працівниками комунальних підприємств міста вжито ряд заходів щодо усунення порушень, які створюють продавці баштанних культур з великогабаритного транспорту на вул. Митрополита Шептицького у Тернополі.

Внаслідок проведення профілактичної роботи та примусового впливу 5 серпня, зокрема, з проїжджої частини вулиці забрано чотири великогабаритні транспортні засоби, а 6 серпня – дві транспортні одиниці.

Одночасно інспекторами з паркування винесено 11 постанов про адміністративне правопорушення за порушення ПДРУ власникам цих великогабаритних транспортних засобів. А інспекторами відділу контролю за правопорушеннями управління муніципальної інспекції та патрульними поліцейськими оформлено дев’ять адміністративних протоколів за порушення Правил благоустрою Тернопільської міської територіальної громади та торгівлю з автомобілів.

Вищевказане рішення перебуває  на  виконанні в управлінні муніципальної інспекції на постійній основі.