Головна Регіони У Тернополі жінку просто на вулиці позбавили “прокляття” та 170 тисяч гривень

У Тернополі жінку просто на вулиці позбавили “прокляття” та 170 тисяч гривень

Екстрасенс чи провидиця, а одним словом шахрайка зустріла молоду жінку на вулиці в Тернополі, повідомила, що на її родині страшне прокляття, і щоб уникнути смерті, потрібно очиститися від негативу… Таке «очищення» вартувало потерпілій усіх заощаджень.

До співробітників поліції у м. Зборові звернулася молодиця, яка повідомила, що з її будинку зникли всі заощадження у сумі 170 тисяч гривень. Жінка розповіла, що вона зустріла провидицю, яка повідомила, що рідним дівчини загрожує смертельна небезпека, і необхідно якнайшвидше очистити від проклять усі цінні речі й помешкання. Налякана жінка замовила таксі і разом із «рятівницею» помчала до себе додому в село Підгайчики, що на Зборівщині. Від маніпуляцій провидиці жінка оговталася аж ввечері і помчала у поліцію

Виходить, що потерпіла сама привела шахрайку до власного помешкання. Що відбувалося, коли остання перебувала в хаті, та як вона виглядає, описати не може. Працівники поліції через камери спостереження зафіксували шахрайку, однак обличчя невідомої не видно. Потерпіла ж не може описати,  у чому була одягнута та як виглядає невідома, напевне, перебувала під гіпнозом.

Сніжана Матяш