Головна Регіони У Дворіччі на Тернопільщині ексрегіонал Троян з групою спортсменів намагалися відібрати ставок...

У Дворіччі на Тернопільщині ексрегіонал Троян з групою спортсменів намагалися відібрати ставок у ветеранів АТО (фото, відео)

Із криками, штовханиною та непорозумінням сьогодні, 31 травня, у селі Дворіччя на Теребовлянщині вирішували подальшу долю пайовиків й місцевого ставка.

Приватно-орендне підприємство «Тернопільське», яке веде господарство на земельних ділянках 320-ти орендодавців, щорічно поповняє бюджет Микулинецької громади на понад мільйон гривень. Керівництво відгукується на прохання місцевих жителів у напрямку покращення благоустрою населених пунктів ОТГ. Окрім цього, керівник ПОП «Тернопільське» облаштував на місцевому ставку у селі Дворіччя зону для відпочинку й реабілітації учасників україно-російської війни.

– Керівництво ПОП «Тернопільського» може дозволити собі виплатити 4 тонни за земельний пай, який ви даєте в оренду. За бажанням –  цукор, мука, гречка. У грошовому еквіваленті – 16 тисяч гривень. Надходжень з «Тернопільського» у громаду – в межах мільйона гривень. Я прошу голову громади повернути частину коштів в село Дводріччя, бо поки не помітно, у що їх вкладено. За спільного фінансування минулоріч ми розпочали ямковий ремонт місцевих доріг. Цього року  знову будемо ремонтувати дорогу, як тільки перестане дощити.  Вже завтра я готовий виділити 500 тисяч гривень для будівництва двох водонапірних свердловин, аби більше не було ніяких проблем й конфліктів через воду. Що стосується ставка, то я на усних домовленостях передав його учасникам бойових дій з дотриманням певних норм. Наші пайовики і жителі Дворіччя також можуть ловити рибу безкоштовно. Мною було закуплено мальок й зарибнено водойму, – звернувся під час зборів представник ПОП «Тернопільське».  

Та як розповіли учасники україно-російської війни, ексрегіонал, керівник ТОВ «Микулинецький бровар» Степан Троян вирішив «накласти лапу» на ставок, який облаштовують для соціалізації ветеранів.

Як розповідають у Микулинецькій громаді, ненаситність Степна Трояна вже переходить усі межі. Троян, вочевидь, вирішив приватизувати Микулинецьку громаду. Яскравим прикладом цього є ситуація у селі Конопківка, де місцеві мешканці намагалися облаштувати свердловину артезіанської води для власних потреб. Натомість Степан Троян у притаманній йому манері заявив, що вода його і він не дозволить користуватися надрами. В іншому випадку Троян пригрозив отруїти джерело.

Аби вибороти собі місце «під сонцем», на учорашньому недільному зібранні Степан Троян намагався увірватися на збори жителів Дворіччя, заручившись «сильною» підтримкою тернопільських борців греко-римського стилю. Останні провокували селян та учасників АТО/ООС на конфлікт й намагалися прорвати шлях Трояну на збори. У натовпі прихильників ексрегіонала був помічений відомий тернопільський борець Андрій Антонюк. Під час словесної перепалки одіозний Антонюк накинувся з кулаками на ветерана АТО, однак у бійку втрутилися правоохоронці. Не так давно Андрій Антонюк прославився тим, що гучно відіграв своє весілля у день вшанування пам’яті жертв Голодомору. А навесні 2018 року під час турніру в Болгарії сфотографувався в компанії російських борців поруч із російським стягом. Мабуть, вже тоді в спортсмена зародилась неприязнь до захисників України.

У результаті суперечок ветерани російсько-української війни та жителі Дворіччя під гучні вигуки: «Ганьба регіоналу!» вигнали Степана Трояна та його «борцівську команду» з приміщення.

https://ternopoliany.te.ua/