Головна Регіони У всіх хто буде на вулицях Тернополя після 20 години будуть перевіряти...

У всіх хто буде на вулицях Тернополя після 20 години будуть перевіряти документи

Комендантської години на Тернопільщині не вводитимуть. Про це на брифінгу повідомив голова Тернопільської облдержадміністрації Володимир Труш, повідомляє Суспільне

За його словами, після 20 години людям радять не виходити з дому. В усіх, хто буде на вулиці після 20 години – перевірятимуть документи, бо правоохоронці працюватимуть на виявлення диверсійних груп.

“Рада оборони та військова адміністрація працює в штатному режимі. Зберігайте спокій, продукти до магазинів довозитимуть, банкомати працюватимуть. Область може прийняти 34 тисячі людей з тих територій, де зараз тривають обстріли”.

За словами Володимира Труша, в області скоординована робота між усіма гілками.

“Якщо в місті через диверсійні дії пропаде електроенергія – інформацію передаватимуть через автомобілі пожежно-рятувальної служби та поліції, які їздитимуть вулицями Тернополя та громади. Транспорт у місті працюватиме в звичному режиму, якщо не буде загрози обстрілів”, – розповів голова Тернопільської громади Сергій Надал.

Начальник Нацполіції області Олександр Богомол повідомив, що жителям області забороняють використовувати квадрокоптери для зйомок на вулицях міст і селищ.

“Їх збиватимуть, а власників – штрафуватимуть”, – каже начальник Нацполіції області Олександр Богомол.

За його словами, не зважаючи на ранковий ажіотаж, на Тернопільщині немає порушень громадського порядку, ситуація стабільна.