Головна Регіони У Вишнівці сепаратисти розгойдують ситуацію навколо вбивства Ірини Мукоїд

У Вишнівці сепаратисти розгойдують ситуацію навколо вбивства Ірини Мукоїд

Факти річ уперта і з цим не поспориш.

Нещодавно ми з вами намагались розібратись з тим ким насправді є особа, яка видає себе за експерта-криміналіста, що намагається збурити громадськість у Вишнівці, використовуючи смерть Ірини Мукоїди.

Тепер нам хотілось би уважніше поглянути на осіб, які їй у цьому сприяють. Перш за все привертає увагу неоднозначна і скандальна постать самої матері підозрюваного у вбивстві Василя Гнатюка, – Наталі Жук.

Отже, Наталія Василівна Жук, 09.12.1980 р.н., громадянка Росії… Так так, саме громадянка Росії, адже до приїзду в Україну вона проживала на території Калмикії в РФ, де і отримала паспорт громадянки РФ. Дозвіл на імміграцію в Україну їй надано Збаразьким РВ УМВС України в Тернопільській області 08.06.2012р. Нам хотілось би отримати інформацію про те, чим займалась дана особа на території Росії, рід її занять, взаємовідносини з оточуючими, але це ми залишимо на потім. Досить дивним виглядає тісна дружба та взаємовиручка двох одіозних осіб – засудженої за сепаратизм Костилєвої Н. (ст.110 ККУ), яка закликала Путіна ввести війська на територію Тернопільської області (див. https://newukraina.blogspot.com/2017/07/blog-post_39.html ) та громадянки Росії Жук Наталії, за якою теж тягнеться немалий шлейф злочинів. Саме Жук Н.В. минулого року під час спроби її сином Гнатюком Василем зґвалтувати неповнолітню дівчину, коли він подер на ній нижню білизну та проник своїм пальцем їй в анальний отвір, саме тоді мати Василя вчинила скандал і залякала батьків неповнолітньої дівчини. Моральний тиск на них чиниться й досі, адже вони бояться звертатись до правоохоронців, хоча якби вину Василя було б доведено, то по справі про вбивство Ірини Мукоїди це було б вагомим аргументом не на користь підозрюваного. Мабуть тому це і тримають в таємниці. Хоча для себе ми робимо висновок, що Василь Гнатюк зробив це не вперше і очевидним є збочені нахили неповнолітнього до задоволення статевого потягу.

Що стосується самої Наталії Жук, то за інсайдерською інформацією 24.07.2017 року вона нанесла тілесні ушкодження громадянину В., який як це не дивно являється потерпілим по справі про угон автомобіля, вчиненим сином Наталії – Василем Гнатюком. Інцидент трапився в с.Дзвиняча Збаразького району, за даним фактом внесено відомості до ЄРДР за ст.126 ККУ. В той самий день Наталія Жук спричинила тілесні ушкодження іншій громадянці, відомості про це внесено до ЄРДР за ст.125 ККУ. Виходить, що мати ладна на все щоб захистити свого сина Гнатюка Василя, що ми і спостерігаємо останній місяць у Вишнівці, – перекриття дороги, зрив сесії Тернопільської обласної ради, тиск на слідство, а також перешкоджання у проведенні слідчих дій, підбурювання мешканців Вишнівця до актів громадської непокори. Тепер ще й Жук разом із Костилєвою почали збирати гроші з людей на банківську карту, як вони зазначають «на захист у суді ні в чому не винного хлопчика». Цікаво, чи цей захисник також буде захищати Гнатюка в судовому слуханні по угону ним автомобіля, перше слухання по цій справі мало відбутися 01 серпня 2017 року об 11 год в приміщенні Тернопільського міськрайонного суду. Чи на цю справу Костилєва окремо відкриє банківський рахунок?..

Недалеко пішов і ще один син пані Жук – брат Василя Гнатюка, який 30.07.2017 року у Вишнівці наніс множинні тілесні ушкодження громадянину Д., внаслідок чого в лікувальному закладі констатовано струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму, перелом основи носа, забій лівого ока та множинні садна обличчя, подія внесена до ЄРДР за ч.1 ст.296 ККУ. Чи пані Жук так само буде перекривати дороги та збирати гроші на адвоката, коли буде стояти питання про притягнення до відповідальності її другого сина? Чи викличе з Києва цілу команду експертів-екстрасенсів для проведення «незалежного розслідування» ?

Щодо смішних гіпотез про те, що такий «маленький невинний хлопчик не міг нанести ножові удари Ірині», внаслідок чого спричинив смерть останньої. То тут теж питання риторичне, адже відомо, що Василь Гнатюк навчається на кухаря у Вишнівці, то ми припускаємо, що в кулінарному училищі все ж таки навчають володіти ножем, різати м’ясо, рибу тощо. Тому смішною виглядає версія Костилєвої, що Василь навіть уявлення не мав як треба наносити удари ножем.

На жаль, запитань більше ніж відповідей, але всі вони після детального аналізу зводяться до одного, – Василь та його мати усвідомлюють вину останнього у скоєнні тяжкого злочину, винний понесе кримінальну відповідальність, саме тому Наталія Жук за допомогою сепаратистки Костилєвої та кількох продажних журналістів створює ілюзію під назвою «журналістське розслідування» із всіма супутніми акціями – перекриттям доріг, залякуванням місцевих жителів, не згідних із версією Костилєвої, втручанням у слідчі дії, що тільки затягує час , а заодно , як ми бачимо, робить рейтинги для телеканалу, на який працює Костилєва.

Дивує інше – як в цій сумнівній компанії опинилась журналіст районної газети Наталка Парова, публікації якої читають жителі районів та сіл Тернопільської області. Адже з достовірних джерел відомо, що під час останнього перекриття дороги у Вишнівці, вона керувала цим процесом, чим немало потішила сепаратистку Костилєву. З громадянкою Росії Наталією Жук та Костилєвою все зрозуміло, вони чітко виконують план, поставлений перед ними куратором – дестабілізація ситуації на західній України – найбільш патріотичному регіоні нашої держави, підрив довіри до державної влади, органів місцевого самоврядування та правоохоронних органів. Наталя Парова – проста українська дівчина, принаймні, ми, журналісти її такою знали, що з нею сталося? Як вона опинилася в цьому кублі сепаратизму? Гадаю, відповідні служби повинні займатись цим питанням компетентно.

Ну і на завершення хотілось би додати одне, – довго вводити в оману людей, маніпулюючи їхньою думкою і тиснучи на жалість, не прийдеться. Незабаром будуть оприлюднені результати негласних слідчих дій, тоді бредові версії псевдо екстрасенса луснуть як мильна бульбашка.

Шануймося! Далі буде…