Головна Регіони Тернополянка Оксана Мекуляк стала віце міс престижного конкурсу краси

Тернополянка Оксана Мекуляк стала віце міс престижного конкурсу краси

Тернополянка Оксана Мекуляк стала віце-міс Ms Top Ukraine. Жінка подякувала усім хто підтримував її і надихав.

“Конкурс відбувся і емоції починають стихати… Вони чергуються то з полегшенням від того, що більше не треба буде боятись питання від журі і публіки, то з радістю за призове місце, а іноді з розчаруванням за те що трішки не дотягнула до першого…

Незнаю з чого починати: як це було чи що я для себе взяла…. Тож почну з подяки!

Мої хороші, я від усього серця дякую кожному, хто долучився хоч якось до моєї підтримки. Це був дуже важкий для мене період, який чергував змінами настрою, нічним «жором», недоспаними ночами і ниттям подругам «нащо я на це підписалася?!».

І, друзі, саме ви є тими, хто піддавав мені енергії і віри в себе. Кожного разу, коли я відкривала сторінку організаторів і перечитувала сотні ваших коментарів я розуміла, що «дороги назад нема» тому, що бажання розчарувати вас було більшим, ніж страх перед публікою!

А ще одна дуже вагома причина це моя команда!
Мої чарівні дівчатка Ivanka Tyshkovesh, яка мала б займатися тільки моїм стилем в одязі, а насправді була душою нашої компанії і впевненим мотиватором, який вів нас до перемоги! Ніколи не перестану дякувати їй за те, що вона з‘явилася в моєму житті, за те, що має стільки сил і терпіння, за те, що вона така багатогранна. Мені здається, що немає завдання з яким би ця дівчинка не справилась. Відчуття моди, стилю, такту і доброти зібрались в цій дівчинці!

А також моєму стилісту-візажисту Оксана Нагайовська . Саме твої роботи додавали мені впевненості. Кожного разу, коли я вставала з крісла після «чаклувань» і дивилася на макіяж та зачіску зроблені твоїми руками, я була готова йти по корону . Дякую за твою іноді навіть напористу підтримку, за моменти коли ти «збирала мене в купу», за веселі вечори, за одну з найвеселіший поїздок в поїзді та за те, що знаєш як розрядити ситуацію!

Доля нас не даремно звела з Наталею Карачевською, яка виграла в мене на інстаграм сторіночці поїздку в Одесу! Дякую за твою грацію, підтримку, тепло і розуміння! Я впевнена, що ця поїздка є початком нової дружби! Дякую тобі за гарні фото, завжди чудовий настрій, за повчання і підтримку! Ти чудова!

І звісно ж «найсолодше» на десерт!
Я дуже дякую найріднішій моєму серці людині! Моєму сину Andriy Mykuliak, за те що підтримав мене з першої хвилини, за те що вірив в мене від початку і до кінця конкурсу, за слова підтримки і терпіння! За те, що не злякався нашого «жіночого батальйону» і приїхав з нами в Одесу, за твої легкі жарти, які можуть розрядити будь-яку ситуацію, і за те, що ти син про якого мріє кожна мама! Люблю тебе дуже сильно і горджуся тобою!

Дякую також організаторам конкурсу Mstopukrain за запрошення на кастинг, за те, що витягнули з зони комфорту, зуміли створити таку теплу і дружню атмосферу, і, звісно ж, за корону  яку обіцяю носити з гідністю.⠀
Звичайно ж, також хочу привітати переможницю конкурсу Олена Бринза з міста Києва! Подякувати за те, що дала мені зрозуміти, що окрім краси і розуму в собі треба «вирощувати» самовпевненість і характер, якого мені не вистачило! Удачі тобі, сяй і прославляй нашу Україну за її межами!”