Головна Регіони Тепло та стильно: модні в’язані светри та сукні

Тепло та стильно: модні в’язані светри та сукні

https://images.ua.prom.st/1136704426_w640_h640_plate-laska-natalka.jpg 

 

На вулиці зимно, прийшов час міняти гардероб з тоненьких літніх суконь на тепленькі в’язані. Як обрати якісну та трендову річ та не витратити на неї весь сімейний бюджет?

Якість

В’язані речі повинні зберігати тепло, пропускати повітря, всмоктувати вологу. Найгірший варіант – синтетичні вироби: вони мають високий рівень електростатики та викликають підвищене потовиділення. Щоб натуральна шерсть тримала форму, не розтягувалась та мала високу зносостійкість, до неї додають акрил. Зверніть увагу на сайт українського бренду в’язаного одягу «Наталка»: якісні речі за доступними цінами не кошлатяться, гіпоалергенні, не линяють.

Сукні та туніки

В гардеробі жінки повинна бути сукня або туніка. Стрункі дівчата обирають стильні різнокольорові в’язані сукні-футляри, що підкреслюють фігуру. Якщо сукня або туніка не має коміру, варто прикрасити ї шарфом, снудом, хусткою або брошкою. Класичний комплект – сукня із елегантними черевичками, ботільонами або чобітками.

Повненькі жінки із стрункими ніжками можуть собі дозволити сукні-светри довжиною до колін. Зазвичай сукня светр має красивий комір – класичний або «хомут», тому не потребують додаткового шарфу та чудово виглядають із розтягненою курткою або шубкою.

Туніки – це улюблений одяг українських жінок. Вони здатні підкреслити переваги або сховати недоліки фігури. Туніки поєднуються із джинсами, штанями, лосинами.

Светри та джемпери

Зима потребує теплого одягу. Для роботи або відпочинку обирайте стильні светри із високими комірами або джемпери з ажурним візерунком. В моді товсті коси, поєднання в одній моделі декілька відтінків одного кольору, контрастні вставки, металева фурнітура.

Кофти та кардигани

Стильна альтернатива куртці або плащу. М’яка трикотажна кофта дозволяє регулювати рівень утеплення під час перепадів осінньої температури. Красивий кардиган витягує силует та робіть фігуру вище та стрункіше. Зверніть увагу на А-образні моделі без застібки або гостро модні пончо.

 

Колір

Модні кольори сезону 2019-2020 – всі відтінки осені. Зверніть увагу на теракотовий, гірчичний, жовтий, жовто-гарячий, темно-зелений, бордовий, темно-червоний. Стильно виглядають сукні та туніки синього та лазурового кольорів. В моді класична смужка – біла у поєднанні із чорним, жовтим, бежевим, синім.