Головна Регіони Суд оштрафував маму яка довела до самогубства сина

Суд оштрафував маму яка довела до самогубства сина

До аміністративної відповідальності пртягнули маму підлітка, який здійснив крадіжку. Мама під час сімейної сварки докоряла йому та чинила психологічний тиск. 15 річний підліток вирішив піти з життя і напився щурячої отрути.

Хлопця врятували і маму притягнули до адміністративної відповідальності вдруге. Вперше, попередження їй було присуджене за неналежне виховання сина 19.05.2020р.

“Згідно протоколу про адміністративне правопорушення від 08 січня 2021 року, вбачається, що 29 грудня 2020 року близько 18 години 00 хвилин гр. мама ухилялась від виконання своїх батьківських обов`язків щодо створення належних умов проживання та виховання свого неповнолітнього сина , 2005 р.н., а саме під час сімейної сварки чинила на сина психологічний тиск через те, що син скоїв напередодні крадіжку, докоряла йому, що призвело до спроби суїциду сина, який вжив щурячу отруту, тим самим вчинивши адміністративне правопорушення, відповідальність за яке передбачене ч. 2 ст. 184 КУпАП” – йдеться у постанові суду.

На маму, суд наклав адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 100 (ста) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 1700 (одна тисяча сімсот) гривень в дохід держави.

Нагадаємо, що на лановеччині суд оштрафував маму школярки, яка займалася булінгом.