Головна Новини Після “дембеля” на фронт?

Після “дембеля” на фронт?

025-річного мешканця с.Пастуше Ігоря Підгурського після демобілізації та повернення до рідної домівки  було працевлаштовано, за спиянням голови РДА Михайла Сташківа,  на роботу у приватне агропромислове підприємство «Паросток», що у с.Шманьківці, де господарює підприємець Євген Шкабар.

Проте, молодий захисник не залишився байдужим до долі  України, він знову став добровольцем, щоби продовжити відстоювати територіальну цілісність України та віддати свій обов’язок Батьківщині.
Сам хлопчина, за інформацією прес-служби РДА, виріс у простій сільській родині без батька. Мати-одиначка, а їх у неї двоє синів, зуміла виростити дітей, дати потрібне виховання й освіту,  сповнити світ своєю любов’ю та теплом. Тепер хлопець знову захищатиме кордони України від російського загарбника. І у цей не простий для країни час нам залишається лиш вірити, що скоро закінчиться це страшне жахіття, ця страшна війна. Що додому повернуться герої, які щодня ризикували собою заради нашої безпеки, нашого життя, благополуччя і миру.

Золота Пектораль