Головна Регіони Про вуличні відкатні ворота Wisniowski Home Inclusive у Львові розповідають спеціалісти brama-market.lviv.ua

Про вуличні відкатні ворота Wisniowski Home Inclusive у Львові розповідають спеціалісти brama-market.lviv.ua

Тільки якісні та міцні брами здатні забезпечити надійний захист приватної ділянки. Відкатні ворота Wisniowski – це неймовірні в’їзні конструкції, які мають оптимальні технічні характеристики та унікальний дизайн. Вони являють собою втілення багатофункціональності та безпечності, довговічності та безперебійної роботи. Спеціалісти «БРАМА МАРКЕТ» рекомендують купувати відсувну систему саме цього виробника, а чому – дізнавайтесь з цієї статті.

Виготовлення воріт у Польщі: як це відбувається?

Консольні конструкції від Wisniowski являються самонесучими та зібрані з дотриманням технологій останнього покоління. Для виготовлення використовується міцна сталь, яка проходить декілька важливих етапів обробки. Значну роль відіграє гаряче цинкування, завдяки якому матеріал отримує стійкість до процесів іржавіння.

Ідеальне балансування стулки забезпечує опорний стовп та несучий елемент, прикріплений декількома анкерами до фундаменту. Полотно пересувається за рахунок консольної системи – роликової шини та каретки 95х85 мм. При цьому рух здійснюється на оптимальній відстані від землі. Така задумка дозволяє плавно та тихо відчиняти сталеві виїзні ворота за будь-яких кліматичних умов. Виробник продумав кожну деталь, щоб конструкція функціонувала декілька десятків років без постійного обслуговування.

Вуличні ворота для приватного будинку у сучасному дизайні

В’їзну браму можна пофарбувати у будь-який колір з палітри RAL, опираючись на загальне оформлення території. Але є клієнти, які бажають виділитись: вони віддають перевагу незвичайним стилістичним рішенням. Виробник Вішньовські створив унікальну колекцію Home Inclusive, що увібрала в себе неповторні забарвлення.

Неймовірність серії полягає в тому, що вона дозволяє облаштувати заміський будинок у єдиному дизайні. Лише з нею у вас є можливість купити автоматичні ворота у двір, гаражну браму та вхідні двері, що виконані в ідентичному відтінку та стилі. Технологія порошкового покриття гарантує довговічне збереження відмінного кольору, який стійкий до вигорання та відлущення.

Польські в’їзні ворота: переваги та додаткове оснащення

Світовий лідер Wisniowski піклується про безпечне використання продукції, тому комплектує її надійними системами захисту. Консольна конструкція обладнується фірмовим електроприводом, який ховається в опорному стовпі, або встановлюється в окремій коробці 120х120 мм. Купити браму у Львові від відомого виробника – це придбати унікальну вуличну систему з сучасним обладнанням. До нього відносяться:

  • Фотоелементи, що розпізнають перешкоду та при необхідності повертаюсь стулку у відкрите положення;
  • Сигнальна лампа, яка оповіщає про початок руху полотна;
  • Гумова накладка на торці стулки, що відповідає за відсутність пошкоджень при зіткненні з автомобілем;
  • Дистанційне керування.

Ще однією перевагою консольних брам з автоматикою є можливість під’єднання цілодобового управління з фірмовою технологією SmartCONNECTED. Щоб спостерігати за станом конструкції через телефон, потрібно лише встановити на гаджет додаток Connexoon Access. Завдяки цьому ви зможете запрограмувати систему на відкриття проїзду за декілька хвилин до повернення додому.

Як замовити сучасні ворота на роликах Wisniowski у Львові?

Станьте щасливим власником в’їзної брами преміум-класу вже зараз! Оформляйте онлайн-заявку на сайті офіційного представника польського виробника, вказавши потрібні розміри та бажане забарвлення. Якщо виникли якісь питання, телефонуйте за номерами +38 (067) 112-18-69 або +38 (050) 3562114. Спеціалісти проінформують вас щодо доступних акційних пропозицій та прорахують вартість необхідної конструкції.

Побачити колекцію Home Inclusive можна у виставковому салоні «БРАМА МАРКЕТ Львів». Там представлені стенди з доступними оформленнями, функціонуючі вуличні системи та інша продукція польського виробника. Знаходимось ми за адресою: вул. Городоцька, 286-Б, поверх 4, офіс 1.

Avtomatychni vidkatni vorota u Lʹvovi

Suchasni vidkatni vorota u dvir u Lʹvovi

Avtomatychni vidkatni vorota u Lʹvovi