Головна Регіони ПриватБанк розпочав нову програму кредитування житла на Тернопільщині

ПриватБанк розпочав нову програму кредитування житла на Тернопільщині

орендаНа Тернопільщині стартувала довгоочікувана програма споживчого кредитування “Житло в кредит” від ПриватБанку. Якщо раніше фінансова установа в основному кредитувала та реалізовувала конфіскатні приміщення, то тепер можливості кредитування та придбання житла для мешканців Тернополя значно розширились.

 

“В останній період ринок іпотечного кредитування був не надто активним. Та нові умови повинні активувати даний сегмент ринку, – розповідає керівник напрямку споживчого кредитування Тернопільської філії ПриватБанку Олена Щербина. – Значною перевагою для клієнта є не лише мінімальний пакет документів, що необхідні для підписання угоди, а й надзвичайно швидке прийняття рішення – розрахунок по кредиту клієнт отримує всього за 30 хвилин”.

 

На відмінну від попередньої процедури кредитування житла, нова програма дозволяє мешканцям отримати повноцінне кредитування на квартири на первинному та вторинному ринках.

 

“На первинному ринку ПриватБанк працює з акредитованими забудовниками, по вже зданими в експлуатацію об’єктах. Ставка за таким кредитом становить 17,9% річних, – продовжує Олена Щербина. – Що стосується вторинного ринку нерухомості, то тут ми надаємо кредити на придбання квартир в містах з населенням понад 100 тис. осіб з річною ставкою під 22,9%.”

 

Усі договора кредитування розраховані на 20 років з фіксованою ставкою протягом усього терміну та при першому авансовому платежі у 25% вартості помешкання. Вагомою перевагою є абсолютна відсутність прихованих додаткових комісій та обмежень по достроковому погашенню кредитного зобов’язання. Клієнту необхідно лише подати заявку відповідної форми та консультанти банку нададуть усю фахову інформацію та допоможуть в оформленні договору.

 

Нагадаємо, що ПриватБанк нещодавно підписав меморандум про співробітництво в сфері іпотечного кредитування та лізингу житла з Державною іпотечною установою. Таке співробітництво дає можливість впровадити нові сучасні програми забезпечення житлом громадян, шляхом поєднання технологій банку та можливостей стимулювання доступної іпотеки з боку держави.