Головна Регіони Десятки спортсменів СК «Workout Hall» виступлять на змаганнях з фрі-файту в Тернополі

Десятки спортсменів СК «Workout Hall» виступлять на змаганнях з фрі-файту в Тернополі

Сорок двоє вихованців спорткомплексу «WorkoutHall» різних вікових та вагових категорій виступлять на змаганнях з фрі-файту. Захід відбудеться 18 грудня у Тернопільській ЗОШ №16.

Попередньо, участь у змаганнях візьмуть більше 80 спортсменів з Тернопільської та Івано-Франківської областей.

Тренер СК «Workout Hall» Юрій Сенів запевняє, що його підопічні готові показати найкращі результати.

«Наша ціль – перемога, як і завжди. Ми вже неодноразово показували, що команда «Workout Hall» дуже сильна. Неодноразово захищали честь і свого спортивного комплексу, і Тернополя, і, навіть, України», –каже Юрій Сенів.

Ще один тренер СК «Workout Hall», чемпіон з фрі-файту та майстер спорту міжнародного класу Микола Гринчук добре знає, що наполеглива праця завжди приносить результат. А тому, теж впевнений у своїх вихованцях.

«Наші спортсмени багато та ефективно тренувалися. У «Workout Hall» я працюю не так давно, але добре бачу потенціал вихованців спорткомплексу. Неабияку роль у цьому відіграє саме тренерський склад. Тож, я тепер теж докладаю максимум зусиль, аби наші підопічні отримали всі необхідні їм знання та навички. І повірте, вони на змаганнях покажуть, високий рівень підготовки», –зазначає Микола Гринчук.

Команда, яка представить на змаганнях «Workout Hall», має ще двох професійних наставників. Йдеться про Теодора Аркушу, який тренує спортсменів у Тернополі та Григорія Никифорця, який виховує майбутніх чемпіонів у Чорткові.

Прийти повболівати за спортсменів може кожен охочий. Змагання стартують о 9:00.

Додамо, команда СК «Workout Hall» регулярно бере участь у змаганнях різних рівнів, як місцевих, так і всеукраїнських.