Головна Регіони Дві красуні з Тернополя борються за титул Miss Ukraine USA

Дві красуні з Тернополя борються за титул Miss Ukraine USA

21 лютого у Чикаго відбудеться фінал конкурсу Miss Ukraine USA. В якому за титул борються дві дівчини з Тернополя Тетяна Пашко та Михальчук Вікторія. 14 надзвичайних дівчат позмагаються за звання найкрасивішої українки в Америці.

“Мене звати Таня і я з файного міста Тернопіль?
З раннього дитинства я цікавилась усім, що пов’язане з творчістю, але найбільше припала до душі гра на бандурі з якої закінчила музичну школу?. Проте це не було моїм єдиним хоббі. Мені також подобається вивчати мови, бо так можна пізнати світ з нової сторони, адже мова – це душа народу??тому і навчалась в Чернівецькому національному університеті ім. Ю. Федьковича на факультеті іноземних мов? Звідси з часом і прийшла моя пристрасть до подорожей? Завдяки їм у нас з’являються спогади, здатні зігріти у любий момент?? В мене була нагода відвідати Новий Орлеан, Лас-Вегас, Сан-Фрациско та штати Каліфорнії, Флориди і Арізони. В цьому році планую побувати у Нью-Йорку та Котетяна лорадо??
Вірю у те, що немає нічого неможливого поки ти віриш у себе”  – розповідає Тетяна Пашко про себе.

Вікторія Михальчук зазаначає: “Народилася в невеличкому містечку Підволочиськ, що на Тернопільщині, де і навчалась. Після 10 класу, переїхала вчитись в польську школу, а згодом поступила в Ягелонський університет в Кракові на факультет журналістики. Крім англійської добре володіє польською мовою. В студентські часи, разом зі своїми польскими друзями відкрила блог новин та цікавинок «Freak of the week», де була відповідальна за фотозвіти з різних заходів та дизайн сторінки.
Також Вікторія обожнює подорожувати✈️, пізнавати культуру та вивчати щось нове, тому вспіла відвідати 14 країн та 10 штатів Америки і не планує на цьому зупинятися. Приймає участь в різних фешн показах та фотосесіях?. Тричі працювала з українським брендом «Оксана Муха» в Чикаго та Нью-Йорку?. В вільний час гуляє зі своїм французьким бульдогом? та займається спортом. Три роки тренувала плавання? та волейбол?, планує вдосконалити свої навчики катання на сноуборді?. Стрибала з парашутом і збирається ще раз це повторити. Любить тваринок та одягає лише штучне хутро. Мріє відкрити «діло сім’ї» в США. Девіз по життю – «Щоб досягти мети, потрібно, насамперед, іти.»