Головна Регіони Голова Тернопільської ОДА обговорив шляхи співпраці з президентом Торгово-промислової палати України (фото)

Голова Тернопільської ОДА обговорив шляхи співпраці з президентом Торгово-промислової палати України (фото)

Перебуваючи у Києві з робочою поїздкою, голова Тернопільської ОДА Степан Барна зустрівся з президентом Торгово-промислової палати України Геннадієм Чижиковим. В рамках зустрічі обговорили активізацію роботи в напрямі залучення інвестицій, а також організацію інвестиційного форуму «Тернопільщина INVEST», який цьогоріч відбудеться уже втретє.

«Сьогодні відбулася плідна розмова із Степаном Барною, – написав на своїй сторінці у Facebook Геннадій Чижиков. – На презентації потенціалу Тернопільської області «Благословенне Тернопілля», яку Степан Степанович провів особисто, ми обмінялися успішними кейсами і думками з приводу ефективної демонстрації привабливості регіону як для залучення інвестицій, так і для ведення бізнесу, обговорили шляхи співпраці».

Також він підкреслив, що інвестиції люблять лідерів, волю і послідовність! А це саме ті якості, які є у голови Тернопільської ОДА.

«Я впевнений, що спільна робота дасть результати. Саме тому, Торгово-промислова палата України з великою зацікавленістю береться за співпрацю і готова допомогти Тернопільській облдержадміністрації в організації інвестиційного форуму, який повинен відбутися 25 травня в Тернополі. Так що об’єднуємо зусилля і працюємо разом!», – наголосив Геннадій Чижиков.