Головна Регіони «БМбуд» продовжує працювати на дорогах Тернопільської та Івано-Франківської областей

«БМбуд» продовжує працювати на дорогах Тернопільської та Івано-Франківської областей

Спеціалісти компанії «БМбуд» продовжують виконувати ремонти різних видів на дорогах Тернопільської та Івано-Франківської областей. А також почали працювати на території Вінничини. Йдеться про роботи з ямкового, поточного середнього та капітального ремонтів.

Зокрема, спеціалісти компанії продовжують працювати в напрямках:

Бережани-Нараїв-Брюховичі;

Бурштин-Калуш;

Ланівці-Лисогірка-Теофіполь;

Куровичі-Рогатин;

Галич-Підгайці-Сатанів.

Також триває ремонт мосту в м. Бережани – там наші фахівці вже виконали значну частину запланованих робіт. Наразі працюють над в’язкою каркасів розпридільчої та перехідних плит. Залишається влаштувати опалубку і вкласти бетонну суміш.

Окремо варто зазначити про влаштування тротуару в напрямку Бурштин-Калуш. Там «БМбуд» вже виконав 2/3 частини роботи – влаштовано 900 метрів квадратних з 1500 запланованих. Щодо ямкового ремонту в цьому напрямку, то наразі спеціалісти працюють методом просочування. А в напрямку Куровичі-Рогатин вже влаштували верхній шар асфальтобетону, товщиною 5 сантиметрів.

Щодо поточного ремонту в селі Ценів, Козівської ОТГ, минулого тижня завершили вкладання вирівнюючого шару асфальтобетону, товщиною 6 сантиметрів. Залишається вкласти бортовий камінь на території посадкового майданчика.

У Копичинцях працівники «БМбуд» виконують капітальний ремонт 2-х вулиць: Шашкевича та Лисенка. Зокрема, там починали роботу із розширення дороги. Варто зауважити, що на даних автошляхах виконували регенерацію покриття спецтехнікою – ресайклером. Регенерація – це зміцнення основи за рахунок цементу, щебеню та спеціальної емульсії. Щодо процесу роботи, то після регенерації фахівці взялися за влаштування бортового каменю, а вже після цього влаштовуватимуть вирівнюючий шар асфальтобетону.

Зауважимо, новопридбаний компанією ресайклер зараз повноцінно задіяний під час роботи спеціалістів. До прикладу, сьогодні регенерацію ним завершують в напрямку Монастириська-Підлісне (с. Завадівка), де після цього приступлять до асфальтування, в рамках поточного ремонту. Тим часом підготовчі роботи перед роботою ресайклера завершують на дорозі Біла-Чистилів-Плотича, де також почали виконувати поточний ремонт.

Також спеціалісти «БМбуд» вже виконують підготовчі роботи в напрямку Жовнівка-Коржова.

Щодо ремонту дороги в напрямку Ланівці-Лисогірка-Теофіполь, то там триває ямковий ремонт в рамках експлуатаційного утримання. Тобто, наразі ліквідовують ямковість на найбільш зруйнованих ділянках – фрезерування відбувається на рівні 4-5 сантиметрів, а товщина вирівнюючого шару асфальтобетону – 8.

Щодо робіт на території Вінницької області, то наразі працівники компанії ремонтують дорогу в с. Гордіївка, Тростянецької територіальної громади, де взялися за капітальний ремонт. Наразі проводяться роботи з розширення проїзної частини.