Головна Регіони Актори “95 кварталу” розповіли тернопільським солдатам як їх зачепила війна

Актори “95 кварталу” розповіли тернопільським солдатам як їх зачепила війна

Народні улюбленці – Зеленський і компанія відвідали Тернопіль. Спершу вони дали концерт для тернополян, а наступного дня відвідали військову частину. Вони радо спілкувалися з військовими, сипали жартами, створили надзвичайно комічну та водночас дружню атмосферу, пише 20 хвилин

Коміки з „95 кварталу” 1 червня виступили в „Березолі”. А  2-го –  усією компанією у військовій частині В1428. На сцені клубу помістились Володимир Зеленський, Євген Кошовий та ще п’ятеро шоуменів.

– Мене хлопці відправили виконувати відповідальне завдання: купити всім вишиванки,  – розповідає Олена Кравець, яка пропустила спілкування із артилеристами. – Ми раді відвідувати військові частини, щоб віддати шану людям, які захищають спокій і мир в нашій країні. Хлопці у формі кажуть, що коли їм важко, вони дивляться наше шоу, а коли нам важко гріє думка про солдатів в окопах, які воюють за нас. Учасники “Кварталу” розповіли, що допомагають військовим за велінням власного серця, ніхто не змушував їх підтримувати українську армію. Їх самих, кажуть, зачепила війна і людська ненависть.

Степан Казанін, етнічний росіянин покинув колишню батьківщину під час Другої чеченської війни і про військовий мілітаризм наслуханий вдосталь. А вірменин Міка Фаталов, який виступає п’ять  років у складі „95 кварталу”, ще дитиною втік із Баку, де почались етнічні чистки вірмен. Тому військова тема не чужа артистам. Під час своїх гастролей вони вже побували у військових частинах під Рівним та Львовом. Актори студії ще раз підтвердили, що не питають в політиків дозволу на гострі жарти та смішили публіку жартами про Ляшка та українських політиків. На пропозицію із залу балотуватись у президенти, Зеленський пояснив, що він ще не встиг продати свою фабрику солодощів, але над пропозицією подумає. Хоча коміки просто спілкувались із артилеристами, ті вийшли із зустрічі радісними, наче побували на повноцінному виступі “95 кварталу”. Наостанок, всі присутні влаштували фотосесію із артистами, які пообіцяли і надалі підтримувати моральний і бойовий дух вояків по всій Україні.

Фото з сайту 20 хвилин