Головна Регіони Активісти партії «Порядок. Відповідальність. Справедливість» продовжують акцію «Прапор України у кожному домі»

Активісти партії «Порядок. Відповідальність. Справедливість» продовжують акцію «Прапор України у кожному домі»

Важливо

Політична партія «Порядок. Відповідальність. Справедливість», яка підтримує міського голову Сергія Надала, продовжила патріотичну акцію «прапор України у кожному домі». Тепер активісти партії подарували великі прапори України мешканцям сіл, які входять до Тернопільської міської громади.

Пряма мова

Як розповідає активіст партії «Порядок. Відповідальність. Справедливість», Ігор Яворський цю акцію дуже добре сприйняли мешканці сільських громад, активістів партії «ПВС» зустрічали великі делегації місцевих мешканців.

«Ми подарували мешканцям сільських територій Тернопільської об’єднаної громади державні прапори України, щоб у кожній домівці був вивішений синьо-жовтий прапор. Щоб у кожному домі була частинка України. Незважаючи, чи це святковий день, чи будні. Ця часточка України має бути постійно у серці, на подвір’ї та в будинку», – розповів Ігор Яворський.

Нагадаємо

Активісти партії «Порядок. Відповідальність. Справедливість» започаткували акцію «Прапор України у кожному домі!». Представники команди, яка підтримує мера Тернополя Сергія Надала, до Дня прапора та Дня Незалежності, у центрі міста та в спальних мікрорайонах безкоштовно роздавали тернополянам прапори України, щоб вони прикрасили свої оселі, вікна, балкони синьо-жовтими прапорами.

«Прапор України у кожному домі!» – це повага до пам’яті мільйонів українців, які віддали своє життя за цю державу і цей прапор»

Важливість акції

Активісти партії переконані, що українські прапори – це не лише символ нашої держави, а й повага до пам’яті мільйонів українців, які віддали своє життя за цю державу і цей прапор.

«Українські прапори – це символи нашої гідності, нашої поваги, нашої боротьби. Це пам’ять про тих хто віддав життя за нашу державу і прапор», – заявив активіст партії Андрій Газилишин.

На завершення акції, лідер тернопільської організації партії «ПВС», відомий, поет, бард та письменник Олександр Смик попросив Божого захисту для кожного українця.

«Найголовніше, що має бути в Україні, у святковий день Незалежності та інші дні, мають бути ці три слова: Порядок, Відповідальність та Справедливість. І хай Бог береже нашу землю, нашу державу, наш прапор та українських людей. Хай Бог оберігає нас усіх», – підсумував Олександр Смик.