Головна Політакценти Ігор Побер наступає на п’яти двом лідерам парламентської гонки

Ігор Побер наступає на п’яти двом лідерам парламентської гонки

За даними дослідження проведеного на замовлення групи «Аналітики та прогнозування» народний депутат України, кандидат у народні депутати від округу № 163 Ігор Побер – третій у рейтингу.

Передують йому лише кандидати Степан Барна та Андрій Богданець. Мабуть, це зумовлене впізнаваністю першого кандидата, який є ексочільником ТОДА та партійним рейтингом політсили «Слуга Народу» від якої балотується Андрій Богданець.

Групу переслідувачів, за даними дослідження, очолює Ігор Побер із результатом 7,2 %. Позиція, яку він посів, обумовлена реальним стартом кампанії та «фішкою» – проведенням безкоштовного тесту для визначення рівня цукру в крові, який вже пройшли тисячі містян.

Ігор Побер діє у інтересах людей від початку своєї політичної діяльності. Нещодавно він запустив сайт для громадської ініціативи, на якому вже голосують тернополяни. Окрім того, нардеп долучився до організації турніру із баскетболу у Тернополі. І, найголовніше, Ігор Побер зареєстрував законопроєкт про довічне ув’язнення корупціонерів.

За інформацією групи «Аналітики та прогнозування», переслідувачам потрібно докласти чимало зусиль, щоб обійти першу групу лідерів, яку визначили опитуванні.

До слова,  участь в опитуванні взяли 502 респондента віком від 18 років. Вибірка репрезентує населення міста Тернополя за статтю, віком та освітою. Метод опитування — особисте формалізоване інтерв’ю (face — to — face). Максимальна похибка вибірки не перевищує +/-1,2 %. Дослідження провели 6-9 липня 2019 року.

pober 13 07 19