Головна Політакценти У Тернопільській міській раді нові депутати

У Тернопільській міській раді нові депутати

У п’ятницю, 16 березня 2018 року, під час чергового засідання сесії Тернопільської міської ради відбулося офіційне представлення новобраних депутатів-свободівців Ігоря Костюка та Андрія Стукала. У міській раді вони зайняли місце колишніх депутатів Ігоря Турського та Івана Сороколіта, яких було виключено з лав ВО “Свобода” та відкликано за народною ініціативою.

Депутатський корпус Тернопільської міської ради на чолі із міським головою Сергієм Надалом привітав депутатів-свободівців і побажав їм плідної, результативної роботи на благо міста та громади.

Андрій Стукало вступив до лав Всеукраїнського об’єднання “Свобода” 2010 року. В 2010-2012 роках був помічниом-консультантом депутата Тернопільської міської ради на громадських засадах.

“Щиро радий, що зможу втілювати в життя Програму захисту Українців у стінах Тернопільської міської ради, якісно, практично та реально впливати на стан речей у нашому місті. Чітко та неупереджено дотримуватимуся Програми ВО “Свобода”, з якою йшов на місцеві вибори у 2015 році, а також відстоюватиму інтереси жителів міста у Тернопільській міській раді”, ‒ зауважив депутат від ВО “Свобода” Андрій Стукало.

Ігор Костюк вступив до лав Всеукраїнського об’єднання “Свобода” 2008 року.

2009 року очолив Тернопільську міську молодіжну громадську організацію “Галицькі зубри”.

Нагадаємо, минулого року Політвиконком ВО “Свобода” ухвалив рішення виключити із лав об’єднання Ігоря Турського, Івана Сорокаліта та Романа Навроцького через те, що екс-депутати неодноразово порушували партійну дисципліну, та йшли урозріз із Програмою ВО “Свобода” на місцевих виборах 2015 року. Далі за народною ініціативою трійцю було позбавлено депутатських мандатів.

За інформацією прес-служби ВО Свобода