Головна Політакценти У Тернополі почали діяти намети «Варти» (відео)

У Тернополі почали діяти намети «Варти» (відео)

Громадський рух «Варта» підтримує кандидата на посаду міського голови Тернополя Ігоря Сцібайла.
 
У різних мікрорайонах Тернополя вже почали діяти агітаційні намети. Задіяні волонтери пройшли ПЛР-тести на коронавірус, аби не наражати на небезпеку тернополян.
– Після офіційної реєстрації мене кандидатом на посаду міського голови ми розпочали агітацію. У кожному мікрорайоні міста стоїть намет Громадського руху «Варта». Наші волонтери роздають газети «Варти» і розповідають про новий рух у Тернополі. Запрошуємо усіх підходити до наметів, аби детальніше ознайомитися із «Вартою» та моєю програмою кандидата у мери Тернополя й проєктом європізації міста,  розповідає кандидат у мери Тернополя Ігор Сцібайло.
 
Волонтери громадського руху «Варта» зазначають,  тернополяни охоче підходять до наметів, аби ознайомитися з «Вартою» та кандидатом, якого цей громадський рух підтримує на посаду міського голови Тернополя.
– Це вперше ми спробували себе у ролі волонтерів. Перед початком агітації нам усім зробили ПЛР-тест на коронавірус, хоч ніяких ознак недуги не було, – каже волонтер Олег.
 

– Люди підходять, беруть газети, бо їх цікавлять нові обличчя. Розпитують про кандидата, який хоче зробити Тернопіль європейським містом,  зазначає волонтер Андрій.