Головна Політакценти У Коропці в неділю – концерт на підтримку кандидата в депутати Зеновія...

У Коропці в неділю – концерт на підтримку кандидата в депутати Зеновія Холоднюка

Концерт на підтримку кандидата в народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 166 (Гусятинський, Теребовлянський, Бучацький, Монастирський райони) Зеновія Холоднюка відбудеться у Коропці Монастириського району.

У неділю, 7 липня, о 18 годині в центрі селища розпочнеться концерт «Добробут селян – щаслива Україна».

Раніше подібні заходи відбулися у Бучачі, Монастириській, Копичинцях, Хоросткові, Золотому Потоці та Васильківцях Гусятинського району. Окрім виступів відомих виконавців, мешканці населених пунктів мали нагоду поспілкуватися з кандидатом у депутати Верховної Ради, ознайомитися з його програмою відродження українського села.

Нагадаємо, що лідер Селянської партії України, уродженець Тернопільщини Зеновій Холоднюк ухвалив рішення балотуватися у парламент. Центральна виборча комісія зареєструвала Зеновія Холоднюка кандидатом у депутати на дострокових виборах до Верховної Ради України в одномандатному виборчому окрузі № 166 (Гусятинський, Теребовлянський, Бучацький, Монастирський райони).

Зеновій Холоднюк – корінний селянин із сім’ї колгоспників. Народився і виріс в Улашківцях Чортківського району, жив у рідному селі значну частину свого життя і вже понад десять років очолює Селянську партію України.