Головна Політакценти У Зеленського вирішили хто буде займатися виборами на Тернопільщині

У Зеленського вирішили хто буде займатися виборами на Тернопільщині

Відповідати за Тернопільську область буде Віктор Гевко – член команди “Ліги сміху” “VIP Тернопіль”. Раніше він був представником Зеленського у цій області під час президентських виборів.

У рамках підготовки до місцевих виборів у президента вирішили призначити відповідальних за регіони. Вони, зокрема, займатимуться відбором людей у списки до обласних і місцевих рад, інформує “Українська правда”.

Ідею обрання кураторів областей Володимиру Зеленському запропонував  перший заступник керівника ОПУ Сергій Трофімов. Президент її підтримав та вирішив особисто затверджувати відповідальних осіб, йдеться у матеріалі УП.

Станом на вечір 19 лютого список був приблизно таким: голова партії Олександр Корнієнко контролює Київ, голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія буде наглядати за Миколаївщиною, його заступник Павло Халімон – за Чернігівською областю.

Серед нардепів відповідальними стали Олександр Качура, йому доручили Сумську область, Юрію Корявченкову – Полтавську, Олександру Дубінському – Херсонську, Олені Лис – Чернівецьку, Аліні Загоруйко – Вінницьку, Роману Мулику –  Львівську.

Також відбиратимуть людей на місцевих виборах депутати Олена Вінтоняк у Івано-Франківській області, Юрій Арістов у Закарпатській, Микита Потураєв у Кіровоградській, Павло Сушко у Харківській, Максим Ткаченко у Луганській, Владлен Неклюдов у Донецькій, Олександр Сова в Одеській.

Нардепи Юрій Кісєль та Олександр Кабанов куруватимуть Дніпропетровську та Запорізьку області відповідно.