Головна Політакценти У Зборові відкриють спортивний клуб змішаних єдиноборств та боксу

У Зборові відкриють спортивний клуб змішаних єдиноборств та боксу

Голова Зборівської райдержадміністрації Ігор Яворський спільно з головою районної ради Богданом Максимів провели робочу зустріч з керівником Тернопільського обласного підрозділу ГО «Федерація змішаних єдиноборств ММА України» Богданом Юликом. Головною метою зустрічі стала реалізація соціального проекту щодо відкриття у місті Зборові спортивного комплексу, де діти та молодь зможуть займатися змішаними єдиноборствами та боксом у рідному місті.
«Приємно, що зараз є дійсно багато бажаючих займатись цим видом спорту, серед яких багато дітей. І наше головне завдання – дати їм можливість себе реалізувати», — зазначив Богдан Юлик.
Учасники зустрічі оглянули приміщення, де в перспективі буде розміщений даний комплекс та оцінили поле робіт для подальшої реалізації проекту. А про спортивний інвентар, ринг для боксу та тренерів для юнаків подбає ГО «Федерація змішаних єдиноборств ММА України».
«Усі діти та молодь, котрі хочуть стати чемпіонами зі змішаних єдиноборств та боксу, відтепер зможуть робити це у Зборівському районному центрі! Таким чином, ми хочемо збільшити кількість хлопців та дівчат, які ведуть здоровий спосіб життя, і виховати майбутніх «зірок» федерації. Тим більше нам є на кого рівнятись, адже Україна подарувала світові багато талановитих людей. Ми раді, що в нас є можливість створити в Зборові спортивний куточок, де наші діти займатимуться цікавими та корисними видами спорту», – наголошує очільник району Ігор Яворський.