Головна Політакценти «УДАР Віталія Кличка» закликає спростити процедуру підписання контракту резервіста

«УДАР Віталія Кличка» закликає спростити процедуру підписання контракту резервіста

В Україні мають максимально спростити процедуру вступу до територіальної оборони.

Про це заявили у партії «УДАР Віталія Кличка».

УДАРівці вважають, що в умовах загрози повномасштабного вторгнення підписання контракту резервіста має відбуватися максимально швидко та за принципом «єдиного вікна». Так зробили у Києві, де вже відкрили перший рекрутинговий центр територіальної оборони і готують до відкриття другий.

Ми запропонували Міноборони і відпрацьовуємо механізм, щоб максимально спростити процедуру підписання контракту резервіста. Бо сьогодні вона – складна і розтягнута в часі. Доброволець повинен кілька днів тільки довідки збирати та ходити до військкомату. Ми ж створюємо «єдине вікно». Відкрили також у столиці перший рекрутинговий центр територіальної оборони на вул. Хрещатик, заявив лідер «УДАРу», мер Києва Віталій Кличко.

УДАРівці закликають негайно поширити на всю країну досвід Києва.

Не можна дозволити, щоб бюрократичні перепони стали на заваді формуванню укомплектованих та боєздатних підрозділів цих військ. Українці, які висловили бажання захищати країну в лавах тероборони, не мають витрачати кілька днів на збір довідок та ходіння по різних інстанціях. Все має відбуватися в одному місці, швидко і зручно для людей, наголосили в «УДАРі Віталія Кличка».

Для комплектування підрозділів бригади територіальної оборони резервістами у Києві створена гаряча лінія КМДА. Кожен охочий може звернутися за номером: 063 651 44 46.