Головна Політакценти Труш побоявся Цимбалюка? Питання, які хвилюють громадськість Тернопільщини, залишились без відповіді

Труш побоявся Цимбалюка? Питання, які хвилюють громадськість Тернопільщини, залишились без відповіді

У п’ятницю, 22 травня в ефірі одного з телеканалів авторська передача Віталія Цимбалюка  “Пекуча тема” була присвячена річниці з дня інавгурації президента України Володимира Зеленського.

На ефір запросили голову Тернопільської ОДА, представника президентської вертикалі в регіоні Володимира Труша, але він відмовився від участі. До нього назбиралося багато питань, як політичних так і тих, які стосуються господарки в області.

Оскільки Володимир Труш не знайшов часу для участі в передачі, то питання, які хвилюють громадськість області, були озвучені в студії без його присутності.

“Сьогоднішню програму я хотів би розпочати з того, що я запрошував в студію голову Тернопільської обласної державної адміністрації Володимира Труша. В силу певних обставин він до нас не завітав, зсилаючись на те, що в нього немає вільного часу” – повідомив Віталій Цимбалюк під час ефіру.

Віталій Цимбалюк озвучив питання, які він готував до Володимира Труша:

“Скажіть будь ласка, як ви потрапили в команду Президента?”

“Чи є Ви членом партії “Слуга народу”?

“Чи перебували ви інших партіях? Тому що по нашій інформації ви очолювали список і стали депутатом від партії Тигипка “Сильна Україна” до Рогатинської районної ради. І з 2010 року ви були помічником-консультантом  народного депутата України від Партії регіонів. Чи це правда? Спростуйте цю інформацію чи підтвердіть”

“Ще поговорюють, що ви людина особисто знайома з прем’єр міністром Шмигалем. Я хотів зачитати довідку “З січня 2017 року по 2018 рік пан прем’єр міністр Шмигаль працював в ДЕТЕК “Захід енерго”заступником генерального директора з соціальних питань, а з січня 2018 по липень 2019 року працював директорм ДЕТЕК “Бурштинська ТЕЦ” та в.о. заступника генерального директора з соціальних питань ПАТ ДЕКТЕК “Захід енерго””.

Багато людей з якими ми спілкувалися і характеризували ваше минуле життя розказували, що коли пан прем’єр-міністр очолював ці підприємства він поживав в готелі “Бельведер” в Рогатині, а в той період ви якраз були, ми не знаємо, хотіли вас запитати, директором цього готелю чи просто адміністратором?”. Ми чекали відповіді від вас.

“Ви працювали в податковій поліції в Івано-Франківській області з 2002 по 2008 рік, але ви пішли звідти. Питання напрошується “Чому ви подали в відставку?””

“Нас ще цікавить питання на рахунок Монастириської лікарні, про яку ви заявляли, що вна найкраще готова в Тернопільскій області для того, щоб приймати пацієнтів, які хворіють на коронавірус. Ця ваша заява викликала велике обурення в ЗМІ та в жителів Тернопільської області. Чи створили ви якусь тимчасову комісію в обласній одміністрації? Тому що це в принципі була неправива інформація з ваших уст. Чи створили ви комісію щоб розібратися в ситуації? І чи понесли покарання люди, які донесли вам цю неправдву інформцію?”

На жаль ці питання до нині залишаються без відповіді, оскільки голова Тернопільскої ОДА Володимир Труш відмовився від ефіру. І мало імовірно, що коли-небудь громадськість отримає на них відповіді з перших уст.