Головна Політакценти Тимошенко – це сильний прем’єр для тяжких часів, – експерт

Тимошенко – це сильний прем’єр для тяжких часів, – експерт

На фоні всіх охочих посісти прем’єрське крісло найбільш виграшно виглядає Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко, яка може стати сильним прем’єром у тяжкі кризові часи.

Про це в ефірі «UKRLIFE.TV» заявив політтехнолог Андрій Золотарьов.

За його словами, наразі склалася така ситуація, що президенту Зеленському так чи інакше доведеться шукати союзників. Зволікання у цьому питанні експерт пояснює побоюваннями очільника держави, адже бути президентом при прем’єрі Тимошенко – складно, тому що вона в роботі досить «жорстка й авторитарна».

«Але не будемо забувати, що Тимошенко вже працювала на посаді голови уряду в кризові часи. Вона показала себе ефективним антикризовим менеджером, адже криза 2008-2009 років пройшла легше, порівняно з тими кризовими наслідками, які ми спостерігаємо сьогодні», – пояснив Андрій Золотарьов.

На його переконання, тяжкі часи потребують рішучих кроків і сильних союзників, на яких можна покладатися.

«Ми пам’ятаємо, що Тимошенко здатна впроваджувати жорсткі рішення, навіть ті, що йдуть через дуже гострий конфлікт. Згадайте початок нульових, коли вся енергетика жила на бартері, «живих» грошей не було. Тільки вона не побоялася і змогла перевести все на грошові розрахунки, хоча довелося сильно наступити на інтереси дуже впливових людей. Хто б що не казав, але українська економіка відчула позитив від цього», – зауважив політтехнолог.