Головна Політакценти Тернопільські псевдоактивісти організували Третій майдан в Києві?

Тернопільські псевдоактивісти організували Третій майдан в Києві?

роприпВ неділю, 7 червня у центрі Києва з’явилося 6 наметів. Та близько другої ночі чоловіки у цивільному та у балаклавах почали трощити ці намети.

«Відстоює» інтереси на майдані близько десятка людей. Не обійшлося і без тернопільских псевдоактивістів, які створюють картинку і інформаційний привід для російських телеканалів та роздають інтерв’ю. Зокрема «активіст» Володимир Карлатян, який «опікується» «відомою майданівською активісткою» Лізою Шапошнік

«Я родом з Тернопільщини. На рахунок наметів я вам нічого не можу сказати, але ми тут будемо постійно» – коментує на камеру подію Володимр Карлатян. В кадрах телеканалу 1+1 є і Ліза Шапошник.

Люди, себе називають «Третій Майдан»  та  вимагали від президента України Петра Порошенка публічного звіту про його роботу за рік. Водночас про звіт президента перед Верховної Радою та прес-конференцію Порошенка присутні не чули.

“Це було провокаційним мавпуванням правдивих протестів півтора року тому у тому числі й на Майдані у Києві. Іноземець, прізвище якого ви згадали (йдеться про Рустама Ташбаєва) , це один із тих, хто отримував фінансування і за підтримки “ДНР” і “ЛНР” закупили намети, сцену і намагались мавпувати провокативну риторику”, – заявив він.

Наливайченко наголосив, що нічого спільного вчорашня (7 червня) акція протесту, до майданівських акцій це не мало.