Головна Політакценти Тернопільський нардеп Тарас Юрик серед лідерів законотворчо активних парламентарів

Тернопільський нардеп Тарас Юрик серед лідерів законотворчо активних парламентарів

Народний депутат України Тарас Юрик лідируєсеред народних обранців, які зареєстрували найбільшу кількість законопроектів у листопаді. Про це повідомляє аналітичний портал «Слова і Діло».https://ru.slovoidilo.ua/2017/12/05/infografika/politika/zakonotvorcheskaya-deyatelnost-parlamenta-kto-chashhe-vsego-registriroval-zakonoproekty-noyabre

Як відомо, листопад у Верховній Раді виявився напруженим: в парламенті розглянули цілий ряд важливих питань, серед них – питання держбюджету, реінтеграції Донбасу та інші.Аналітики відстежили, хто з депутатів іфракцій зареєстрував найбільшу кількість нових законопроектів.

Найбільше нових законопроектів у листопаді подала фракція «Блоку Петра Порошенка», депутати якої зареєстрували в ВР 51 документ. Загалом упродовж минулого місяця у Верховній Раді було зареєстровано 97 законопроектів, 80 з яких подали депутати.

Серед депутатів, які розгорнули найбільш активну діяльність, нардеп від БПП Геннадій Чекіта, в активі якого вісім законопроектів.

Друге місце з сімома представленими законопроектами в листопаді зайняли народні депутати від«Блоку Петра Порошенка»Тарас Юрик,Андрій Шинькович, Роман Мацола. Детальніше дивіться в інфографіці.