Головна Політакценти Тернопільський нардеп схудне через сміття

Тернопільський нардеп схудне через сміття

Народний депутат Тарас Пастух забув хто його обрав до Верховної ради України. Обраний терноплянами нардеп раптом почав голодувати через проблеми зі сміттям у сусідньому Львові.

Пастух мабуть забув, що Тернопіль може повторити долю Західної столиці Західної України в любий момент, він тим часом як його партійний шеф засипає сміттям рідний Львів, близькі до Львівщини райони Тернопільщини та інші області аж до Житомира переймається зовсім не пробемами свого округу, а голодуванням во імя львівського сміття.

Тернополяни вже й забули, як виглядає їхній обранець, не кажучи про те, що не чули про лоббі від нардепа для рідного округу та міста.

Нагадаємо, що нардепи від Самопомочі розпочали голодування через відмову Уряду допомагати Львову вирішувати проблему сміття на державному рівні.

Також додамо, що Тернопіль користується Малашівецьким сміттєзвалищем, яке кілька разів рекультивували і місто потребує нового полігону. Однак нардеп чомусь про це мовчить, не лобіює питання на державному чи навіть обласному рівні і тим паче не голодує з цієї причини.