Головна Політакценти Тернопільський нардеп під приводом боротьби із алкоголізмом отримає безкоштовне приміщення

Тернопільський нардеп під приводом боротьби із алкоголізмом отримає безкоштовне приміщення

Приміщенням, загальною площею понад 100 квадратних метрів, і надалі безкоштовно користуватиметься громадська організація, яку очолює нардеп Михайло Головко. 
На сесії Тернопільської міської ради, яка відбудеться 19 серпня, депутати з подачі керівництва мерії продовжать безкоштовно роздавати комунальні приміщення.

Так, зокрема, згідно з одним із підготовлених проектів рішень, пропонується продовжити безкоштовну оренду приміщення громадській організації “Твереза Тернопільщина”.

Приміщення загальною площею 111,5 кв.м. (із яких 37,8 кв. м. площі спільного користування) пропонується залишити безкоштовно за товариством до 31 грудня 2020 року.  Приміщення знаходиться у Тернополі на бульварі Шевченка у колишньому готелі “Україна”.

Слід зауважити, що ефект від діяльності громадської організації “Твереза Тернопільщина” нульовий. Нетверезих людей на вулицях міста за останні роки тільки побільшало. Причому, все частіше водії сідають за кермо у стані алкогольного сп’яніння, наражаючи на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху.

Тобто, у питанні боротьби з алкоголізмом ситуація погіршується, а “Твереза Тернопільщина”  більше зосереджена на засіханні на комунальні приміщення.

Цікаво, що головою цієї громадської організації є народний депутат України Михайло Головко.

Як і міський голова Тернополя Сергій Надал, Михайло Головко представляє партію ВО “Свобода”.  А саме приміщення нардепу більше потрібне для політичної, аніж громадської діяльності.

Втім, завдяки таким політичним діячам бюджет Тернополя не отримує чималі суми від оренди комунального майна.