Головна Політакценти Тернополяни обирають нових політиків до Верховної Ради

Тернополяни обирають нових політиків до Верховної Ради

21 липня позачергові вибори до Верховної ради України. За даними моніторингу електоральних настроїв українців, за попередніми даними, у раду мають шанс потрапити всього пять політичних сил, серед них і партія «Голос», Святослава Вакарчука.

По Тернополю від партії Голос балотується 36-річний громадський активіст – Максим Черкашин.

«Так, згідно результатів опитування, проведеного соціологічною групою «Рейтинг» протягом 6-10 липня цього року, 39% респондентів вважають, що справи в Україні йдуть – у неправильному, 26% – не визначилися з цього питання, – відзначає Максим Черкашин. – Про що це говорить, а це передусім показує той факт, що люди втомилися від старої влади і тих самих обличь у політиці, які не можуть та не хочуть змінювати ситуацію в країні на краще. Українці хочуть дієвих, молодих, сучасних реформаторів, які здатні вивести державу з кризи та запустити усі соціально-економічні процеси у правильному напрямку».

Тому сьогодні Максим Черкашин йде на вибори до Верховної Ради України, по 163-му одномандатному окрузі – місто Тернопіль, щоб у складі команди «Голос» змінити життя українців на краще.

«Повернемо людину в центр держави. Не людина має бути в кулаку держави, а держава на долоні в людини. Замінимо найслабшу ланку в державі — неефективну владу, сформовану старими політиками, непорядними і непрофесійними управлінцями, -наголошує Максим Черкашин.- Ми повинні змінити парламент, щоб змінити Україну. Стара політика має відійти в минуле — її місце в музеї. Під куполом нової Верховної Ради має створюватись нова політика. Підтримаємо тих, хто прагне справжніх змін, бо люди голосують за зміни».