Головна Політакценти Теребовлянська міськрада замовила дворічний ремонт музею у депутата “гриценківця”

Теребовлянська міськрада замовила дворічний ремонт музею у депутата “гриценківця”

Відділ культури Теребовлянської міської ради 15 березня підписав договір з ПП «Бюдбуд» на капітальний ремонт музею-майстерні в м. Теребовля за 3,07 млн грн. Про це стало відомо з сайту електронних закупівель Prozorro, пишуть Наші Гроші 

Музей, що розташований в місті Теребовля (Тернопільська область) на вул. Шевченка, 26Е, ремонтуватимуть до кінця 2020 року. Цього року фірма-підрядник відремонтує дах, утеплить перекриття та зробить електрику. Наступного року ПП «Бюдбуд» утеплить фасад музею, відремонтує стіни, підлоги музею та встановить металопластикові двері. На території музею підрядник зробить тротуари, посіє газони, встановить огорожі та освітить подвір’я.

Фірма-підрядник «Бюдбуд» належить депутатові Теребовлянської міської ради від партії «Громадянська позиція» Юрію Бугаю. Підприємство зареєстроване 2006 року в м. Теребовля. Протягом 2018-2019 років фірма отримала замовлень на 5,6 млн грн, більшість з яких від відділу освіти Теребовлянської міської ради.

За ремонт музею-майстерні «Бюдбуд» отримає 57,6 тис. грн прибутку, а на зарплати працівникам піде 725 тис. грн.

Частину техніки − екскаватор, автомобіль ЗІЛ, автовишку та автокран − фірма «Бюдбуд» орендуватиме в комунального підприємства «Теребовля» Теребовлянської міської ради. Субпідрядників до ремонту не залучатиме.

На торгах фірма-переможець змагалася з ТОВ «Глобал білд інжиніринг». Під час аукціону ПП «Бюдбуд» знизило свою пропозицію на 31,4 тис. грн. Відтак її ціна за ремонт була на 1,4 тис. грн дешевшою, аніж пропозиція фірми-конкурента.