Головна Політакценти Тарас Серетний вважає, що у конфлікті влади з громадою правда завжди на...

Тарас Серетний вважає, що у конфлікті влади з громадою правда завжди на боці громади

Депутата Тернопільської міської ради Тараса Серетного завжди можна зустріти там, де гаряче. Коли виникали конфліктні ситуації, він, чи не єдиний з нинішнього складу ради, рішуче виступав на боці громади. Особливо активним був Тарас Серетний, коли приватні перевізники вдалися до шантажу тернополян, а виконком своїм рішенням затвердив тариф 9 гривень за проїзд у громадському транспорті.

– Тоді, без перебільшення можу сказати, повстав чи не весь Тернопіль. Велелюдні віча, блокування вулиці Руської, а згодом, коли автобуси не виїхали на маршрут, ініціатива автовласників щодо підвезення до роботи своїх сусідів по мікрорайону… Влада не могла не зважати на такі масові акції, як і на мій проект рішення про відміну завищених тарифів за проїзд у громадському транспорті. Ми – перемогли. Перемогла громада, – згадує кандидат у народні депутати від Тернополя Тарас Серетний.

А ще за чотири роки своєї депутатської діяльності він переконався, що у конфлікті влади з громадою правда завжди на боці громади.

– Тому у новому парламенті я беззастережно ставатиму на бік простих людей і ніколи не виправдовуватиму рішення державної влади, якщо вони будуть не на користь народу, – пообіцяв Тарас Серетний.