Головна Політакценти Сьогодні Юлія Тимошенко відвідала смт Козову

Сьогодні Юлія Тимошенко відвідала смт Козову

Сьогодні, 12 лютого,  з робочим візитом  на Тернопільщині перебуває лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко. Після зустрічі із представниками засобів масової інформації у Тернополі, Юлія Володимирівна вирушила у райони. Найперше зустрілася із мешканцями смт Козова.

На зустріч із Тимошенко прийшли майже три тисячі місцевих жителів.  У своїй привітальній промові Юлія Володимирівна зробила наголос на тому, що щороку з України виїжджають понад мільйон громадян.

Лідер «Батьківщини» пояснила, що сьогодні у світі  головною цінністю є інтелект людини. Україна, каже пані Тимошенко, увійшла у десятку найбідніших країн світу, водночас, посіла шосте місце за рівнем освіченості. Біда наша у тім, що ми не можемо забезпечити молодих, освічених, талановитих людей можливостями для розвитку та самореалізації.

Як зауважила Юлія Тимошенко, для того, щоб люди не їхали за кордон у пошуках кращого життя,  недостатньо лише підняти зарплати. Це має бути комплексний підхід.

Юлія Володимирівна також зробила акцент на нинішньому житті, чи швидше виживанні, людей пенсійного віку. Лідер «Батьківщини» каже, що збільшити пенсії допоможе персоніфікована система.

Тимошенко зачепила й чи не найбільш болючу тему для українців – комунальні послуги. Вона зауважила, що ціна на газ для населення повинна бути більш, як вдвічі меншою, від тої, що є зараз.

«Статистика говорить сама за себе – смертність майже вдвічі переважає народжуваність, щорічно країну покидає мільйон громадян…  Україна вимагає від нас рішучих дій!», – зауважила Юлія Володимирівна.

До слова, наприкінці зустрічі привітати Юлію Тимошенко вийшли учасники АТО, «кіборги», котрі подякували Юлії Володимирівні за підтримку.

Надалі Юлія Володимирівна вирушила на зустрічі із жителями  інших міст області.