Головна Політакценти Степан Барна: “Кожен з нас – Україна”

Степан Барна: “Кожен з нас – Україна”

barnaСьогодні ми всі говоримо “Я Волноваха” чи “Я Маріуполь”… але варто не розділяти населені пункти, а стверджувати,що ми усі разом — Україна. Кожен з нас — Україна. Після вбивства 13 мирних громадян під Волновахою, терористи розробили спецоперацію для дискредитації українських військових. Тому бойовики самі обстріляли Горлівку та цілий ряд міст та селищ з важкої артилерії.  Далі — Маріуполь, де сьогодні наші захисники безперестанно долають труднощі і бережуть громадян. 

На кадрах руйнувань та вбитих мирних мешканців, що загинули від обстрілів терористів, російська пропаганда побудувала нову пропагандистську кампанію про «звірячу хунту». Нам потрібно консолідувати свої сили, не відповідати на агресію і провокації, зберегти в собі внутрішню міць і силу.

Сотні українців йдуть добровольцями в зону антитерористичної операції, щоб особисто захищати спокій і мир на рідній землі. Я, спільно з усіма свідомими патріотами, вважаю сьогодні своїм найголовнішим обов’язком допомагати нашим бійцям, відвідую їх і намагаюсь забезпечити тим, що необхідно.

Боятись мобілізації чи уникати призову — не вихід. Мобілізація потрібна для досягнення двох цілей: посилення обороноздатності України та для отримання можливості демобілізації тих, хто перебуває в зоні АТО останні півроку.

На передній край будуть підуть військовослужбовці з бойовим досвідом та контрактники. Для інших буде забезпечено проведення відповідної підготовки.

Тисячі добровольців перебувають сьогодні в зоні АТО, вважаючи захист Батьківщини своїх обов’язком. Тому проблем з проведенням мобілізації виникати не повинно – українці готові захищати свою державу.

Прошу усіх, хто прагне досягти миру в державі, не підіймати паніку, не реагувати на провокативні публікації в засобах масової інформації, а виконувати те, що реально допоможе Україні. В єдності, при  холодному розумі й з вірою в серці ми отримаємо те, про що мріємо вже не один день — ворог покине українську землю.

Слава Україні!