Головна Політакценти Степан Барна: “Ким є для нас Небесна Сотня?”

Степан Барна: “Ким є для нас Небесна Сотня?”

10984971_598796206917594_1375006489_nЦього місяця ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні. Кожен з нас пам’ятає ті страшні дні розгону людей, наших патріотів, рідних і друзів, на Майдані у Києві.

З болем в серці, але гордо і шанобливо, ми згадуємо тих, хто відійшов у вічність, віддав своє життя за найсвятіше — Україну.

Саме минулого року кожен з нас, тих, хто прагне змін і щасливого майбутнього  своїм дітям, припинив мовчати і почав кропітку роботу за власну волю і могутність рідної держави .

Від молодого до старого власними руками зараз творить нову історію України. Рік назад й наші земляки з Тернопільщини, довели, ціною свого життя, що сила народу — в єдності, завдякі якій ми звергнули ворожий режим минулої влади і розпочали процес входу в Європейське суспільство. Розпочали те, чого так прагнемо вже не один рік.

Тернопільська область пам’ятає своїх Героїв, і з гідністю та шаною поминає їх в ці дні. Молимось за душі Назара Войтовича, Устима Голоднюка, Олександра Капіноса, Ігора Костенка, Василя Мойсея, Тараса Слободяна, усіх, хто без зброї протистояв бійцям “Беркуту” і захищав своїх побратимів.

Під час вшанування Героїв в різних районах Тернопільщини, спостерігаю, що ми ніколи не забудемо ці імена увіковічені в пам’ятниках, меморіальних дошках, назвах шкіл, вулиць і площ. Все, що нам залишається сьогодні — гідно продовжити справу Небесної Сотні.

Герої не вмирають! СЛАВА УКРАЇНІ !!!