Головна Політакценти Степан Барна звернувся до Зеленського якомога швидше призначити голову Тернопільської ОДА

Степан Барна звернувся до Зеленського якомога швидше призначити голову Тернопільської ОДА

Сьогодні, 20 травня, голова Тернопільської ОДА запросив місцеві ЗМІ на брифінг. Під час зустрічі розповів про свою відставку з посади  та плани на майбутнє.

«У п’ятницю я зустрічався із Президентом Петром Порошенком і подав йому заяву про звільнення із займаної посади. Відповідно, звільнення має відбутися, згідно із Законом України, до завершення терміну повноважень Президента України Петро Порошенка», – заявив на початку голова ОДА.

Сьогодні, зазначив Степан Степанович, він ще є діючим очільником області, працює в напрямку функціонування Тернопільщини.

«Окремо хотів би звернутися до новообраного Президента Володимира Зеленського, щоб він у найкоротші терміни визначився із кандидатурою голови Тернопільської ОДА. Це надзвичайно важливо з кількох причин. Найперше – з 1 липня розпочинаються в області жнива. Потрібна організація самого процесу. По-друге – з 1 липня вступає у діє другий етап Медичної реформи, котрий може викликати певні питання. По-третє – початок нового навчального року. Новий очільник області має зробити усе, щоб наші діти навчалися у комфортних умовах. Ну і звісно – опалювальний сезон. Регіон готується до нього уже сьогодні. Тож роботи є багато», – зазначив голова ОДА.

Степан Степанович подякував усім за плідну роботу. І запевнив, що не залежно від того, яку посаду обійматиме  у майбутньому, докладатиме усіх зусиль, щоб Тернопільщина процвітала і стала однією з кращих областей в країні.