Головна Політакценти Справу Надал проти громадського активіста закрили через не бажання міського голови доводити...

Справу Надал проти громадського активіста закрили через не бажання міського голови доводити правоту в суді?

надалДекілька місяців тому міський голова Тернополя Сергій Надал подав позов до суду на керівника громадської організації «Тернопільскі підсумки» Тараса Білана за поширення не правдивої інформації, щодо польотів Сергія Віталійовича в Європу. Однак, Надал не надто добивався справедливості в суді, його представники не відвідували засідання в звязку з чим справу закрили.
«Декілька місяців тому Надал Сергій Віталійович подав до суду на ТОГО «Тернопільські підсумки», в особі Білан Тараса Богдановича за факти нищівної критики. Зокрема громадська організація пробувала достукатись до залишків совісті мера, констатуючи: під час боїв під Дебальцево, коли гинули наші хлопці, міський голова Тернополя відпочивав в одній з європейських країн… – каже Тарас Білан. –  Адже , як можна назвати людину – патріотом , яка систематично вивозить за кордон валюту, дозволяє без аукціону роздати більше 75га. земель, в той час коли його (а може це не його ?) країна воює з зовнішнім агресором.
І саме цікаве: звідки кошти в колись «обідраного» податківця на такі вояжі? Словом, міський голова Тернополя – Надал Сергій Віталійович, він же «полтінік», подав громадську організацію до суду».
Під час розгляду почали спливати ряд цікавих моментів, і Надал С.В. перестав відвідувати засідання.
«Сьогодні о 10.30год. суд закрив провадження в зв’язку з систематичним невідвідуванням Позивачем засідань..
ТОГО «Тернопільські підсумки» не розкривають всіх нюансів справи (фальсифікація документів, перебування не на робочому місці в робочий час, тощо) 10 днів – термін оскарження рішення суду.
Після цього зобов’язуємось подати зустрічний позов» – каже Тарас Білан.