Головна Політакценти «Справжній розвиток міста – це не тільки його озеленення чи “обруківлення”», –...

«Справжній розвиток міста – це не тільки його озеленення чи “обруківлення”», – Ігор Сцібайло (відео)

Тернопіль потребує не повсюдного встановлення бруківки, а втілення нових проектів, спрямованих на розвиток туризму, популяризацію спорту серед молоді, покращення екологічної ситуації.
 
Так вважає активіст громадського руху «Варта» Ігор Сцібайло.
– Я, Ігор Сцібайло, представляю уже багато років Асоціацію захисту прав і свобод молоді «Дружба», а також очолюю Благодійний фонд «Наше майбутнє». За часи роботи організації у Тернополі організовано багато цікавих та дієвих проектів щодо покращення життя нашого міста. Ми готові рухатися далі в цьому напрямку. Активно працюючи у громадському секторі, я багато років відмовлявся від пропозицій політичних сил іти на вибори. Але у громадському русі «Варта» побачив об’єднання сильних та ініціативних людей, які йдуть у політику не заради збагачення, а для того, аби змінювати життя інших, – зазначив Ігор Сцібайло.
 
Громадський рух «Варта» – об’єднання активістів, волонтерів, ініціативних людей. Головні принципи «Варти» – активність та дієвість задля покращення життя мешканців міста.
– Навчаючись у Польщі та Німеччині, стажуючись у муніципалітетах європейських міст, побачив, що справжній розвиток міста це не тільки його озеленення чи «обруківлення». Це втілення цікавих ініціатив, спрямованих на розвиток туристичного потенціалу, популяризацію спорту, покращення екологічної ситуації. Якщо ти активний та маєш чітке бачення зміни Тернополя на краще – запрошуємо долучатися до нашого руху й представити його у міській раді!  закликає Ігор Сцібайло.