Головна Політакценти Семенченко тішиться що Порошенко приєднався до блокади?

Семенченко тішиться що Порошенко приєднався до блокади?

Мобільні групи для боротьби з контрабандою, штаби блокади у регіонах і оголошення війни «договорнякам». Про те, чим живе сьогодні Блокада Донбасу розповіли у Тернополі Тарас Пастух, Семен Семенченко і Єгор Соболєв. Вони подякували жителям Тернопільщини за підтримку та розповіли, що робитимуть далі

  • Сьогоді 65-тий день блокади торгівлі на крові, яку проводять ветерани боротьби за незалежність України та активісти, – зазначив Семен Семенченко.- Нещодавно до нас приєднався президент України Петро Порошенко. Ми вважаємо, що це фактично перемога тої активної частини суспільства, яка переконана – не тільки аморально торгувати під час війни з агресором, а й політично і економічно не вигідно. Також вже стало зрозуміло, що вся інформація про збитки бюджету, відключення електроенергії, замерзанні квартир і колапсі є неправдивими.

Надалі блокада триватиме. Щотижня відбувається ротація учасників блокади. Щоп’ятниці можна поїхати зі Львова на Схід і повернутися через тиждень.

Бахмутський редут перетворили на Січ. Це табір підготовки і поширення мобільних груп, які будуть боротися з контрабандним рухом. Та активісти запевняють – прагнуть, аби поняття «блокади» набуло значно ширшого сенсу в українському суспільстві.

– Ми хочемо змусити владу виконувати свої зобов’язання перед українським народом,- додав Тарас Пастух. – Щоб врешті не було «договорняків», щоб були зруйновані злочинні схеми, які існують на різних рівнях влади. До цієї діяльності ми залучаємо ветеранів АТО, волонтерів, громадских активістів – разом будемо вирішувати проблеми, які виникають у нашій області. Тож вже незабаром штаб блокади запрацює на Тернопільщині і разом ми будемо вирішувати важливі проблеми нашої області, кожного населеного пункту.