Головна Політакценти Свободівці використали БППешників для помсти радикалам за перемогу людей

Свободівці використали БППешників для помсти радикалам за перемогу людей

Ще не встигли мешканці майбутньої Білецької об’єднаної громади натішитися рішенням сесії обласної ради, яка після довгих вагань, нерішучості і суперечок таки узаконила їх право на добровільне об’єднання, як «побита» людською зневагою тернопільська «Свобода» прийшла до тями та розгорнула безпрецедентні репресії проти найпалкіших поборників історичного вибору селян із прилеглих до обласного центру населених пунктів – Радикальної партії Олега Ляшка в цілому, народного депутата від цієї політичної сили Ігоря Мосійчука та тернопільських радикалів на чолі з Богданом Яциковським.

Першою під помсту свободівців потрапила депутат Тернопільської міської ради Оксана Яциковська – сьогодні на сесійному засіданні ТМР її звільнили з посади голови бюджетної комісії. Жінка, волі і витримки якої ще треба пошукати, надзвичайно стійко витримала такий удар. Але, почавши сесію, Надал нагородив Яциковську О. Б. в честь Дня Народження, а потім зробив все для того, щоб звільнити, як голову бюджетної комісії в міській раді.

«Ніхто з тернопільських радикалів, і я в їх числі, не шкодуємо, що стали на бік тисяч наших краян і допомогли їм відстояти свій вибір та не опинитися під патронатом обласного центру. Ми ніколи не пошкодуємо, що не дозволили розкрадати прилеглі до Тернополя землі, нав’язувати селянам нечесні правила гри, диктувати корупційні умови невигідного для них партнерства тощо. А посада голови бюджетної комісії, якої мене намагається позбавити свободівська більшість, це – лише велика відповідальність, але зовсім незначний додаток до мандата депутата міської ради. Узагалі ж, упродовж всієї своєї трудової і громадсько-політичної діяльності для мене завжди найважливішим був результат роботи, а не кар’єрний ріст. Тож і надалі працюватиму на результат.», – наголошує Оксана Яциковська у мережі Фейсбук.