Головна Політакценти Радикали заявляють про тиск на свого корупціонера

Радикали заявляють про тиск на свого корупціонера

“Тернополяни” розповідають, що напередодні Нового року на гачок правоохоронців потрапив “посередник”, який працює в одній тернопільських земельних контор. Він нібито мав передати посадовцю “подяку” від підприємця з Кременеччини.

З цієї причини депутат міської ради від Радикальної партії Тарас Серетний може стати об’єктом кримінального переслідування.

Сьогодні керівник обласної організації Радикальної партії Олега Ляшка Богдан Яциковський заявив про політичне переслідування свого однопартійця.

Заявляємо, що на депутата Тернопільської міської ради, члена фракції Радикальної партії Олега Ляшка Тараса Серетного чиниться політичний тиск та здійснюється незаконне переслідування” – написав Богдан Яциковський.

Він також стверджує що справа по якій зараз ходить на допити у прокуратуру Тарас Серетний є сфабрикваною:

Чергова спроба дискредитації Тараса Серетного відбулася у грудні 2017 року. Провокатор хотів «запхати хабара» та отримав від депутата-радикала категоричну відсіч.
Але ми маємо серйозні факти, що на цьому їхні намагання не припиняться. В машину репресій вже включилися і деякі місцеві перевертні у погонах. Вони продовжують тиск на нашого партійця через фабрикування кримінальних справ”.