Головна Політакценти Рабінович: Якщо віддамо землю, то українцям не буде де жити – ми...

Рабінович: Якщо віддамо землю, то українцям не буде де жити – ми цього не допустимо!

Лідер партії «За життя» переконаний, що не можна допускати прийняття земельної реформи, оскільки ця помилка буде непоправною.
Уряд і народні депутати продовжують впроваджувати «реформи», які йдуть в розріз з інтересами українського народу.
Про це в ефірі телеканалу «Прямий» заявив народний депутат України, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович, закликавши парламентаріїв зупинитися і не підтримувати хоча б земельну реформу.
«Я звертаюся до народних депутатів: прокиньтеся, зупиніться! Не може своя кишеня переважувати інтереси України! Ви вже зрадили виборців, голосуючи за медреформу, що вбиває народ, за пенсії, які принижують і знищують людей похилого віку, за передачу суду в руки президента – це стосується, перш за все, депутатів «Оппоблоку».
Зупиніться, не здумайте голосувати за продаж української землі, якщо влада піде на те, щоб і цю вбивчу «реформу» спробувати втілити в життя», -закликав Рабінович.
Лідер партії «За життя» переконаний, що не можна допускати прийняття даної реформи, оскільки ця помилка буде непоправною.
«Ми не можемо віддати в руки грабіжників українську землю! Можна виправити будь-яку псевдореформу влади, крім продажу землі. Якщо віддамо землю, то українцю ніде буде жити, ніде ступити нозі дитини, навіть поховати людину ніде буде! Цього допустити не можна!» – переконаний народний депутат.
Вадим Рабінович підкреслив, що, хоча він «по натурі не дуже великий революціонер», він не допустить подібного розбазарювання землі та зможе, в разі необхідності, вивести для цього достатньо людей під парламент.
«Якщо влада буде вносити в Раду продаж землі, то я змушений буду закликати наших прихильників прийти до Ради – і все, що ми думаємо, сказати їм. Соціологи дають нашій партії 10 відсотків – нехай у нас навіть 10 мільйонів голосують, ось і підрахуйте, скільки «За життя» зможе мобілізувати людей! Ми не дамо прийняти цю реформу, що вбиває нашу останню надію, наше останнє багатство», – пообіцяв політик.
Він також різко розкритикував поданий в Раду законопроект №7020, яким передбачається введення нових податків для українців – цього разу на домашніх тварин.
«Чого вони до котів і собак прив’язалися? Людям не даєте жити і працювати, так хоч тварин залиште в спокої», – закликав парламентарій.
За словами Вадима Рабіновича, представники влади в Україні сьогодні все сильніше обмежують права громадян і вимагають з них все більше податків, часом абсурдних.