Головна Політакценти Рабінович: Розігруючи перед Заходом “шекспірівські постановки”, ми реально не наближаємо мир на...

Рабінович: Розігруючи перед Заходом “шекспірівські постановки”, ми реально не наближаємо мир на Донбасі

“Партія війни, яка знаходиться при владі, ніколи не буде приймати програму реального наближення миру. Будуть прийматися різноманітні закони, будуть розігруватися “шекспірівські пристрасті” у Раді перед Заходом, – це все нічого не змінює… Якщо партія влади залишиться біля керма, реального наближення миру ми не дочекаємося!”.
Так народний депутат України і лідер політичної партії “За життя” Вадим Рабінович прокоментував у прямому ефірі телеканалу NewsOne сьогоднішнє голосування у Верховній Раді законопроектів про врегулювання на Донбасі.
Між іншим, продовжив політик, “після цього вівторкового жахіття – голосування за судову реформу і пенсійну реформу – це все дрібниці. Тим не менше, хочу сказати, що ось ці “мінські угоди” ми нічим не змінили, нічого не запропонували… Тобто, ми прирікаємо себе на війну?”.
“Ці закони не працюють, – і вмить така війна – бійки, шашки… Я вважаю, що перед Заходом розіграли вражаючу виставу, як важко дається нашій владі просування до миру. Тому що наступного дня усі спокійно б прийняли цей закон, але ж ні. Повторюю: там просто констатується факт, що ми нічого не зробили, знаходимося у тупику і ще на рік його продовжуємо. Тому я вважаю, що це “шекспірівські постановки”, на які багато хто купився. Ну, а ми продовжуємо розігрувати перед заходом таку собі виставу, що ми готові будувати мир… Адже Заходу ми не можемо сказати, що ми прирікаємо себе на війну, тому потрібно придумувати різні закони, щоб обманути наших так званих друзів”, – констатував народний депутат.
“Якщо партія війни перебуває при владі, то вона не зупиниться у цій війні – інакше їх більше нема… На жаль, страхіття продовжується, і його продовжує стійка більшість у Раді в обличчі представників влади – фракцій “БПП”, “Народний фронт” і фракції “Опозиційний блок”, яка зрадила своїх виборців і про дії якої уже соромно говорити”, – резюмував Вадим Рабінович.