Головна Політакценти Рабінович: Потрібно боротися з депресією, в яку влада цілеспрямовано вганяє народ

Рабінович: Потрібно боротися з депресією, в яку влада цілеспрямовано вганяє народ

Підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги, прийняті пенсійна, медична й освітня реформи та інші подібні дії влади, що йдуть врозріз з інтересами українців, змушують народ опустити руки. Таку думку в прямому ефірі авторської програми «Хто кому Рабинович» на телеканалі «112 Україна» висловив народний депутат, глава парламентського підкомітету з прав людини і лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович.
Політик підкреслив, що сьогодні дуже важливо боротися з таким явищем, щоб українці не покидали свою країну і продовжували відстоювати свої права на кращі умови для життя.

«Я скажу вам таку річ. Дуже важливо їм сьогодні ввести нас в «загальноукраїнський депресняк», дуже важливо змусити нас весь час страждати, не посміхатися, переживати і думати, що «все пропало». Це найголовніше, з чим ми повинні боротися. Все інше ми зробимо. Об’єднаємося, все переробимо, скасуємо ці дурні закони, почнемо будувати велику країну. Але тільки в одному випадку. Тільки в тому випадку, якщо вони не змусять нас весь час або виїжджати з країни, або впадати в таке «нічого не вийде»», — переконаний Вадим Рабінович.

На думку парламентаря, влада користується розгубленістю українців, пов’язаною з непрогнозованим результатом минулих масових протестів, включаючи Революцію гідності.

«Ми дуже багато можемо. Просто у нас був шок після одного Майдану, після другого Майдану. Ми в щось вірили: хтось вірив в Майдан, хтось — в «Антимайдан». Але хтось вірив, що все одно це принесе користь країні. В результаті ми прийшли до того, що, як би це м’якше сказати…«маємо, що маємо». А «маємо, що маємо» ми вже дуже давно — вже двадцять з чимось років. Всі чесні, всі хороші, тільки ніхто нічого не робить», — зазначив лідер партії «За життя».

Вадим Рабінович нагадав, що для відродження України дуже важливо провести дострокові вибори і як можна швидше змінити владу демократичним шляхом.

Ще одна важлива для процвітання країни умова — припинити роз’єднання України на Захід і Схід, а замість цього сісти «за один стіл» і почати «зшивати» державу.

«Я працюю над тим, щоб в партію «За життя» прийшло якомога більше людей із Західної України. Ми відкрили відділення партії у Львові, в Рівному, в Ужгороді. Щоб не було перекосів в одну сторону. Ми — одна країна. Нас однаково грабують: у Львові та в Одесі, в Харкові і в Рівному. Грабують, тому що зуміли розвести. Як тільки ми зійдемося, сядемо в Києві за один стіл — вважайте, немає більше влади, яка нас грабувала. Можна спокійно напрацьовувати варіанти економічного розвитку України», — переконаний Вадим Рабінович.